CloseMenu
Gezondste klimaat van Europa

De beste regio van Spanje

Waarom wonen en investeren in de Costa Cálida en Costa Blanca Zuid zo aangenaam en lucratief kan zijn.

MapImages

Beste regio van Spanje

De Costa Cálida en Costa Blanca Zuid in Spanje zijn de laatste verborgen Mediterrane schatten, amper beïnvloed door massatoerisme. De stranden en de natuur hebben hun natuurlijke schoonheid behouden. En de cultuur is authentiek gebleven. Proef van het leven in het echte Spanje

WAAROM DEZE REGIO

De start van een droom in de beste regio van Spanje

Idyllisch, een heerlijk klimaat & rust

Geniet van het rustige ritme van de plaatselijke bevolking, met de zon als beste vriend.

De kuststrook langs Costa Blanca Zuid en de Costa Calida Noord is zo’n authentieke plek, met schitterende zandstranden en talloze palmbomen.

Bekijk het filmpje van de regio! FILMPJE

Het beste klimaat van Spanje

De Costa Cálida en de Costa Blanca Zuid zijn kleine klimaatparadijzen. De bergen van het binnenland beschutten dit gebied tegen de wind en garanderen het hele jaar door aangename temperaturen.

Meer dan 300 dagen zon per jaar

Denk aan een Mediterraan, subtropisch klimaat met milde zomertemperaturen (28-32°C) en zachte lentetemperaturen (17-23°C) in de winter.

Rustig & betaalbaar

De lokale, Spaanse bevolking wordt er nog niet overspoeld door massatoerisme. En zelfs in het hoogseizoen vindt u er vlot een rustig plekje op het strand, op een terras of in een restaurant.

hero
SPANJE’S BESTE REGIO

Dé beste regio voor u

Bent u het grijze, natte weer in België en Nederland ook zo beu? Droomt u van zon, zee en strand, maar ook van de rust, ver weg van het massatoerisme? Geniet van uw woning in optima forma.

Stel je even voor: een prachtig landschap met meer dan 250 km ongerepte zandstranden, rustgevende natuurgebieden en authentieke Spaanse steden. Heerlijk weer in de winter en milde temperaturen in de zomer.

Waarom kiezen voor deze regio

  • Een regio zonder massatoerisme
  • Authentiek en uniek
  • Zachte winters, milde zomers
  • Warme, traditionele bevolking
  • Prachtige natuur en cultuur
  • Stabiele vastgoedmarkt

Rustig & betaalbaar

Een pure plek in Spanje, helemaal voor u. Dat kan! Kom naar Alicante, Murcia, Cartagena, Torrevieja of Cabo de Palos aan de Costa Blanca Zuid en de Costa Cálida. En vraag raad aan Puurspanje.