CloseMenu
Costa Blanca REGIO

Huis kopen Villamartin?

Heeft u er altijd van gedroomd om een huis te kopen aan de Spaanse kust? Bekijk het aanbod huizen, villa’s en appartementen van Puurspanje in Villamartin. Koop nu uw droomhuis onder de zon en profiteer van diverse voordelen:

regio
  • Jarenlange ervaring met vastgoed in regio Valencia
  • Nederlandstalige makelaar in Spanje
  • Persoonlijk zoekprofiel voor de beste selectie huizen in Villamartin
  • De beste service voor én na de het kopen van uw woning in Villamartin

Woningen in Villamartin

Wonen in Villamartin

Villamartin is een prachtig dorpje, gelegen vlak bij de oostkust van de Spaanse Costa Blanca op 3 kilometer van de stranden aan de Middellandse Zee. Als onderdeel van provincie Alicante en regio Valencia is Villamartin een van de mooiste locaties om in Spanje te wonen. Met veel mooie stranden, boulevards en shopping centra om de hoek is elke dag die u in Villamartin doorbrengt een feest.

  • Gemiddeld 14-31°C
  • 320 dagen zon per jaar
  • 3 kilometer van het strand
  • Rustige, warme woonplek
  • Cultuur en bezienswaardigheden
  • Lage vastgoedprijzen

Wonen In Villamartin

De urbanisatie is sinds 1972 in ontwikkeling en is inmiddels uitgegroeid tot een populaire toeristische trekpleister. In het centrum van het dorp bevindt zich het zogenaamde Villamartin Plaza. Een prachtig aangelegde Spaanse binnentuin met een grote variatie aan winkels, barretjes en restaurants. Inmiddels is de urbanisatie zo ver uitgegroeid dat er in de verschillende wijken van Villamartin commerciële centra te vinden zijn. Variëteiten van Engelse, Duitse, Argentijnse, Spaanse, Italiaanse en Amerikaanse gerechten zorgen ervoor dat deze centra een verzamelplek zijn voor alle nationaliteiten.

Net buiten villamartin bevindt zich Zenia Boulevard, het grootste shopping centrum van de provincie, met meer dan 150 winkels en 20 restaurants. Fervente golfers kunnen hun hart ophalen op de golfbanen van Las Colinas Golf, Las Rambla Golf, Real club de golf Campoamor en Villamartin Golfclub, die het dorp omringen.

Het heuvelachtige landschap, de vele golfbanen en de uitgestrekte sinaasappelplantages zorgen voor prachtige vergezichten over de Middellandse Zee en de overige dorpen van Orihuela Costa.

Voor, tijdens en na de aankoop zijn wij u graag van dienst voor al uw vragen.

banner_dorpen_villamartin-2-2.jpg

Villamartin: de regio

Villamartin is gelegen in het zuidelijke deel van de Costa Blanca, een gebied dat bekend staat om zijn prachtige witte zandstranden en woeste, rotsachtige baaien. Met het grootste winkelcentrum, Zenia Boulevard, zijn er ruim 150 winkels en 20 restaurants om de hoek. Zo heeft u altijd alles in de buurt.

Ten noorden van Villamartin zijn de grootste zoutproducerende natuurreservaten van Europa gelegen: La Mata en Torrevieja. Dit zijn prachtige bezienswaardigheden waar u kunt genieten van de Spaanse natuur.

Woningaanbod op maat?

Maak een zoekprofiel door uw woonwensen en favoriete Spaanse regio aan ons door te geven. We zorgen ervoor dat u binnen een paar dagen een top 5 met woningen toegestuurd krijgt die volledig passen bij uw wensen en behoeften.


Eten en drinken

Hieronder vindt u enkele voorstellen van horecagelegenheden in dit dorp. Als u opmerkingen of aanvullingen hierop heeft horen wij dit natuurlijk graag!

Meer over Villamartin

dorpen_villamartin-1-1-1.jpg

Denkt u erover om te gaan wonen in Zuid-Spanje, dan kan Puurspanje u uitstekend van dienst zijn. Wij kennen de regio rond Villamartin als geen ander. En we weten exact welke dorpen wel en welke juist niet geschikt zijn voor een permanent verblijf. Wij kennen unieke projecten en de beste huizen van de streek.

Voor, tijdens en na de aankoop zijn wij u graag van dienst voor al uw vragen

dorpen_villamartin-2-1-1.jpg

Wonen aan de Costa Blanca

Villamartin staat bekend om haar prachtige ligging en voordelige huizenmarkt. Doordat Villamartin 3 kilometer landinwaarts gelegen is, koopt u hier een stuk voordeliger dan direct aan de kust. Door de uitstekende infrastructuur van Villamartin kunt u het hele jaar door makkelijk reizen via Murcia of Alicante.

Huizen in Villamartin op uw zoekprofiel

Of het nu een grote villa betreft of een prachtig, knus appartement: bij Puurspanje vindt u uw Spaanse droomhuis. Wilt u dat wij helpen met het zoeken naar de ideale woning? Maak dan nu een zoekprofiel aan op onze website en vertel ons uw criteria. We gaan meteen voor u aan de slag om binnen 24 uur perfecte aanbevelingen op te leveren.

Villamartin bezichtigen

Heeft u interesse om een huis te kopen in de regio Villamartin? We nodigen u graag uit voor een bezichtiging van de woningen die aan uw wensen voldoen. We verzorgen uw hotel, vlucht en vervoer, zodat u compleet ontzorgd wordt. Maak gebruik van de onderstaande button om een zoekprofiel aan te maken en we gaan direct voor u aan de slag.

BIJZONDERE PLEKJES

Andere dorpen en steden

Het Puurspanje team

Puurspanje onderscheidt zich van andere makelaars door onze kennis en ervaring van de Spaanse vastgoedmarkt. Met ruim 15 jaar ervaring zijn we dé partner in de regio Costa Blanca en Costa Cálida. Heeft u bemiddeling nodig bij het aansluiten van een internetverbinding of het aanvragen van een Spaanse bankrekening? We helpen u graag om u zich direct thuis te laten voelen in Villamartin.