CloseMenu
REGIO

Huis kopen Moraira?

Het Spaanse Moraira is een heerlijke badplaats met prachtige stranden en baaien. Vroeger was het een klein vissersdorpje. Hoewel de visserij vandaag nog een belangrijke rol speelt voor dit dorp, weten ook de toeristen hun weg naar Moraira nu goed te vinden. U vindt hier dan ook alles wat u nodig heeft voor een fijne vakantie.  Denk aan goede restaurants, een gezellig centrum en zelfs een jachthaven. Wilt u graag een huis kopen in Moraira? Puurspanje helpt u hier graag bij!

regio
  • Een team met meer dan 15 jaar ervaring in vastgoed aan de Costa Blanca
  • Een persoonlijke selectie woningen in uw mailbox, gebaseerd op uw zoekprofiel
  • Een Nederlandstalige makelaar in Spanje
  • De beste service: we staan voor, tijdens en ver na de aankoop van uw woning voor u klaar

Woningen in Moraira

Wonen in Moraira

Wij vinden het niet gek dat u overweegt om een huis te kopen in Moraira. In dit prachtige vissersdorp aan de Costa Blanca is het namelijk heerlijk toeven. Lekker op het strand liggen, uit eten in een goed restaurant, winkelen of borrelen op een fijn terras; het kan hier allemaal. Hoewel Moraira in de afgelopen jaren flink is gegroeid, heeft het toch zijn gemoedelijke sfeer weten te behouden. Dat is onder andere te danken aan strenge regels op hoogbouw en ruimtelijke ordening door de lokale overheid. Hierdoor doet Moraira niet heel toeristisch aan, terwijl er in de zomer toch gemiddeld zo'n tweeduizend toeristen in dit Spaanse dorp verblijven. De gemiddelde temperatuur ligt in de zomer rond de 28 graden. 

  • Gemiddeld warmer dan 20°C
  • 3000 uur zon per jaar
  • Stabiele vastgoedmarkt
  • Warme, traditionele bevolking
  • Natuur en cultuur
  • Vlak bij het strand

Koop uw huis in Moraira met Puurspanje

Heeft u nog vragen over een huis kopen in Moraira? Neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies op maat. U kunt ons bereiken door te bellen naar +34 618 24 5967 of stuur een e-mail naar [email protected]. Bent u al zeker van uw zaak? Maak dan een zoekprofiel aan op onze website en u ontvangt al binnen 24 uur een top 5 met mooie woningen in Moraira in uw mailbox.

BIJZONDERE PLEKJES

Andere dorpen en steden

Het team van Puurspanje

Puurspanje is een familiebedrijf dat er alles aan doet om ervoor te zorgen dat u uw droomhuis in Spanje vindt. We zijn meer dan een makelaar, want onze service stopt niet bij de aankoop van uw nieuwe huis. We regelen alles: van het koopcontract tot de verzekeringen. Maar ook als u bijvoorbeeld hulp nodig heeft bij het aanvragen van een Spaanse bankrekening of een goede tandarts of dokter zoekt in de regio. U kunt altijd bij ons terecht!