fbpx

Huis kopen in Zuid-Spanje

HUIS KOPEN IN ZUID-SPANJE? VAN VAKANTIEWONING TOT PERMANENT VERBLIJF

“Een huis in Spanje moet een verrijking van je leven zijn, geen zorg.” Een huis kopen in Zuid-Spanje? Reken op de expertise van Puurspanje: voor een vakantiewoning om af en toe eens naar te ontsnappen of een permanente woning voor een nieuw leven onder de zon. Je krijgt topkwaliteit voor een prima prijs. Want bij Puurspanje heb je al een gloednieuw appartement vanaf 120.000 euro, een huis vanaf 155.000 euro en een vrijstaande villa vanaf 189.000 euro. PS Wil je jouw eigendom verhuren als jij er niet bent? Wij brengen je in contact met betrouwbare, lokale verhuurbedrijven, waarbij jij altijd baas blijft over jouw woning. Huis kopen Zuid-Spanje

HUIS KOPEN IN ZUID-SPANJE? WIJ WONEN EN WERKEN HIER AL 10 JAAR

Waarom Puurspanje jouw ideale vertrouwenspartner is om een huis te kopen in Zuid-Spanje? Wij weten welke uitdagingen jou te wachten staan, want wij gingen jou voor meer dan 10 jaar geleden. Zolang wonen en werken wij al in de regio. Daardoor weten wij waarover we spreken. Bovendien delen we die kennis graag met jou. Want bij ons draait het om vertrouwen. Jij bent geen nummer! Wij kennen iedere klant persoonlijk en wij willen echt weten wat jij belangrijk vindt. Zodat je huis, villa of appartement binnen 10 of 20 jaar nog altijd perfect in jouw leven past.

HUIS KOPEN IN ZUID-SPANJE? WIJ BEANTWOORDEN AL JOUW VRAGEN

Zorgeloos een huis kopen in Zuid-Spanje? Dat doe je met Puurspanje. Bij ons vind je alleen nieuwbouwwoningen van de beste kwaliteit. Vergeet verborgen gebreken of hoogoplopende renovatiekosten. Jij bent zeker en zorgen- en kostenvrij: alles is nagelnieuw. Bovendien nemen wij je alle zorgen uit handen. Grote of kleine vragen of bezorgdheden? Bel ons direct voor een antwoord. Jouw gemoedsrust is belangrijk voor ons. Want wij willen dat je vanaf de eerste minuut geniet, zodat een huis kopen in Zuid-Spanje een feest is, geen zorg.

HUIS KOPEN IN ZUID-SPANJE? VIND VANDAAG JOUW DROOMWONING

Vul nu je zoekprofiel in en ontvang direct ons aanbod op maat. Of ontdek snel ons aanbod aan huizen , villa’s en appartementen in Zuid-Spanje .

HUIS KOPEN IN SPANJE?
VERTROUW OP PUURSPANJE

Wat weerhoudt jou ervan om voluit voor je droom te gaan en een huis in Spanje te kopen? Voor de prijs moet je het niet laten. Je hebt al een appartement vanaf 120.000 euro, een huis vanaf 155.000 euro en een villa vanaf 189.000 euro. Huis kopen in Spanje? Reken op Puurspanje.

Een huis kopen in Spanje doe je met Puurspanje! Puurspanje is een betrouwbaar familiebedrijf: “Wij kunnen ons perfect inleven in jouw wensen en verwachtingen, want wij putten uit meer dan 10 jaar ervaring”.

Wij weten bovendien heel goed waarover wij praten. Vraag maar aan de honderden klanten uit België en Nederland die wij sinds 2005 hebben geholpen om een huis in Spanje te kopen.

  • Een nieuw leven onder de zon?
  • Je eigen vakantieplek op twee uurtjes vliegen?
  • Een slimme vastgoedinvestering in vakantieland Spanje?