fbpx

Andre & Erica

Wij hadden een droom, een appartement of finca in de buurt van Valencia. Al heel wat gezien, erg duur en niet wat we wilden.

Maart 2019, op naar de secondhome beurs, in Utrecht. Pfff wat zijn er een hoop standjes voor Spanje. En allemaal hetzelfde, ze gooiden met huizen en appartementen, en met de woorden we moeten. Dat laatste gaat niet, niets moet.

En daar was de stand van Puurspanje, Rob, Daphne en Coert. De eerste vraag van Rob, wat kan ik voor jullie doen, he moeten we niets dan? En dat niet moeten is nu 2 jaar later nog steeds het belangrijkste. Rob gaf aan dat hij ons een hoop huizen kon laten zien, hij vond het veel belangrijker om te weten is dit huis alleen voor ons, voor kinderen of kleinkinderen, wat willen we dat er te doen is. Zo, wat een verademing. Eerst de omgeving gaan bekijken, wil ik hier wel een appartement, we hebben het dan over de costa Cálida(nooit van gehoord).

Oktober 2019, daar gaan we is kijken wat we in dit gebied kunnen vinden. Ik zal het vertellen, rust, prachtige stranden en heerlijke mensen. Natuurlijk na een half jaar mailcontact wist Puurspanje wel wat wij zochten, en de eerste dag met Rob op pad, was meteen raak. We werden verliefd op de Mar Menor aan de ene kant, en 10 minuten rijden de Middelandse Zee aan de andere kant. Heerlijk rustig, maar als je drukte wil dan kan dat ook, alles is te rijden in 30 minuten.

We waren alweer bijna op weg richting huis toch wilden we eigenlijk wel kopen. Zoveel vragen. Kom naar kantoor en we gaan het erover hebben. Dat is en was voor ons het belangrijkste, geen druk.

We zijn op dit moment in ons mooie appartement in Mar de Cristal, aan het inrichten zoals wij dat willen.

Puurspanje heeft zoveel vragen beantwoord de laatste 2 jaar, en zijn er ook nu nog. Natuurlijk, ze hebben ontzettend veel contacten en daar kan je als koper je voordeel mee doen, maar je bepaalt nog steeds zelf hoe en wat je wil.

Dank je wel, Rob, Sabrina,Daphne en Coert, mochten we een nieuwe droom in Spanje zoeken, dan weten wij jullie te vinden.