fbpx

Anja & Kris

In volle coronaperiode een eigen stulpje kopen in Spanje is toch een uitdaging waarin we in geslaagd zijn dank zij PUURSPANJE. We zijn echte globetrotters maar we wisten algauw dat we een leven voor en na corona gingen hebben vandaar onze beslissing. Het zoeken van eigen appartement was eenvoudig. Onze vrienden hadden net een appartement gekocht in Spanje en zijn deze in juli gaan bezoeken. We waren direct verkocht. Dus van kiezen was er niet veel sprake meer.

Het was nu net dé perfecte vastgoedmakelaar vinden. Ik had er eind augustus 3 aangeschreven en mijn buikgevoel ging direct uit naar Puurspanje. We kregen telefonisch direct transparante informatie en Daphne speelde erg kort op de bal op alle vragen die we stelden en daar houden we van. Bij ons eerste fysiek gesprek in hun kantoor in september hebben we de nog extra informatie gekregen van Daphne over de aankoop en hebben we een sightseeing tour gekregen van Rob. Ondanks dat we omgeving al kenden heeft hij toch nog leuke dingen leren kennen. We hebben het allemaal laten bezinken en de knoop hebben we 2 dagen nadien definitief doorgehakt. Na het betalen van het voorschot is de bal echt beginnen rollen. Enkele dagen nadien stonden we al bij de Spaanse notaris om volmacht te geven aan onze plaatselijke advocaat.

Van opdringen voor het aankopen in deze moeilijke tijden heb ik bij Puurspanje nooit gevoeld. Kopen is fijn, super, fantastisch. Niet kopen jammer maar goed … misschien later.

Ondertussen zijn we een paar coronamaanden en lockdown weken verder en is de aankoop definitief. Puurspanje heeft alles correct opgevolgd. Aansluiten van internet, oplevering van appartement , … We hebben zelf een mooie attentie gekregen bij de aankoop van ons appartement.

Zelf na de verkoop heb ik nog een paar keer contact opgenomen met Puur Spanje. Ze blijven bereikbaar en dat vinden we top. Een aanspreekpunt in je eigen taal in een voor ons nog vreemd land vinden we wel een geruststelling.

Dus lieve mensen als jullie aarzelen om iets te kopen in Spanje …. wacht niet! Stel het niet uit want met Puurspanje zijn jullie in goeie handen.

Anja en Kris

PUURSPANJE INFODAGEN
Kopen met gezond verstand in Spanje
DOWNLOAD UW GRATIS TICKET
6 & 7 NOVEMBER IN GILZE