fbpx

Romy en Luc

Op zoek naar een tweede thuis op aanvaardbare vliegafstand, een goeie levenskwailiteit, lekker eten en drinken en uiteraard met ook de zon van de partij. Dat waren enkele eenvoudige vereisten die wij , Romy en Luc, op het lijstje hadden staan in de zoektocht naar een woning in Spanje op het einde van 2015.

Een eerste bezoek tijdens infodagen in september te Gent hielp ons verder mee besluiten om richting Costa Blanca af te reizen in November ’15. Tijdens de tweede reis in december werd meteen een nieuwbouwappartement in Mil Palmeras aangekocht want ja, we wilden uiteindelijk graag vlakbij zee zitten in een omgeving met gemeenschapelijk zwembad, bij voorkeur met zicht op een mooi aangelegde tuin, zonder slaaf te worden van het onderhoud. Vanaf de kennismaking was Puurspanje onze voorkeursmakelaar en toonde zich meteen als prima begeleider naar de juiste plek.

Over het gehele traject, maar vooral tijdens de fase na de oplevering kwamen de echte services met meerwaarde boven drijven. Wij zijn dan ook een tevreden klant die de juiste mix heeft gevonden in onze zoektocht dankzij het persoonlijke en klantgedreven engagement van Daphne, Rob en Sabrina op gebied van ontdekking en verkenning, locatie, omgeving, beleving en vooral ook de vlotte connecties met (onder)aannemers voor afwerking en inrichting ...met aanvaardbare voorstellen inzake correcte prijs-kwaliteitverhouding.

Wij kijken er naar uit om af en toe onze batterijen op te laden en te genieten van onze tweede thuis in Mil Palmeras.