fbpx

Huis Kopen Spanje

HUIS KOPEN IN SPANJE?

Droomt u ook van iedere ochtend wakker worden aan de Costa Blanca? Of van een fraaie villa in de Spaanse groene heuvels? Of toch liever een huis aan zee kopen? Het fijne van Spanje is dat het land ontzettend divers is. Een huis in Spanje geeft u vrijheid en ontspanning op een rustgevende plek. Natuurlijk zijn er bij het huis kopen in Spanje zaken waar u op moet letten. Familiebedrijf Puurspanje helpt u hierbij graag verder. Met meer dan tien jaar ervaring weten de experts van het makelaarsbedrijf als geen ander wat de huidige huizenmarkt in Spanje is. Wij helpen u in de gehele procedure van de aankoop van de woning in Spanje: van papierwerk tot aan de daadwerkelijke bouw van de woning. U geeft uw wensen en dromen door en het team gaat meteen aan de slag. Puurspanje weet als geen ander hoe het kan zijn om verliefd te worden op Spanje. Het land heeft ontzettend veel te bieden voor zowel de rustzoeker als de natuur- en/of cultuurliefhebber. Spanje is een heerlijke plek om te beginnen met écht genieten.    

HUIS KOPEN IN SPANJE BIJ PUURSPANJE

Puurspanje heeft een groot aanbod wat betreft (vakantie)huizen in Spanje. Wanneer u in uw hoofd heeft zitten dat u een woning in Spanje wil kopen heeft u er vast al over nagedacht in welke vorm deze woning moet zijn. Gaat u bijvoorbeeld voor een grote villa met terras en zwembad op een unieke locatie? Of kiest u liever voor een appartement dichtbij zee met een groot balkon? Ook bij een appartement kopen in Spanje zijn er punten waar u op moet letten. Vraag advies aan de medewerkers van Puurspanje en schakel een advocaat in voor de daadwerkelijke koop. Hij of zij regelt alle juridische en administratieve zaken van het huis zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Puurspanje helpt u graag verder met de doorverwijzing naar een betrouwbare partner op dit gebied.

WAT U MOET WETEN OVER EEN HUIS KOPEN IN SPANJE

Er zijn een aantal punten waar u op moet letten wanneer u besluit een huis te kopen in Spanje. Puurspanje zorgt voor de meeste zaken, maar het is handig om een aantal punten te weten. U heeft bijvoorbeeld een fiscaal nummer nodig en er moet gekeken worden of de huidige eigenaar daadwerkelijk de eigenaar is van de woning. Daarnaast moest er een koopovereenkomst worden samengesteld die nagekeken moet worden of alles klopt. Ook moet u bij een appartement aan de Costa del Sol of een villa in Zuid-Spanje een Spaanse bankrekening openen om via daar alles wat betreft de financiën te regelen. Puurspanje kan u hier verder mee helpen. Ook kunnen ze helpen bij het controleren van de documenten van de woning nadat het bouwen klaar is. Verder moet de woning worden ingeschreven in het eigendomsregister en het kadaster. De aanvragen voor elektriciteits- en watervoorzieningen kunnen tevens met behulp van de experts van Puurspanje worden gedaan.

WAT KOST EEN HUIS KOPEN IN SPANJE?

Misschien komt het als een verrassing of misschien wist u het al: wonen in Spanje is een stuk goedkoper dan het leven in Nederland. Moet u zich eens voorstellen dat u een huisje in Spanje aan zee kunt kopen voor ongeveer 155.000 euro? Daarmee krijgt u een unieke locatie, een fantastische (vakantie)woning en de mogelijkheid om daar te ontspannen wanneer u wilt. Puurspanje zorgt altijd voor bijzondere huizen met een opvallende eigenschap: de ene keer ligt de woning op een unieke locatie, de andere keer heeft u een prachtig uitzicht over de kust. Wanneer u uw wensen voor uw droomhuis in Spanje doorgeeft aan de experts van Puurspanje zoeken zij samen met u naar de plek waar u verliefd op wordt. Het bedrijf biedt de laagste prijsgarantie in dit gebied: hierbij krijgt u natuurlijk ook de beste prijs- en kwaliteitsverhouding. Wilt u meer weten over de hele procedure omtrent het kopen van een woning of villa in Spanje? Of wilt u weten hoeveel woningen in een bepaalde plaats ongeveer zullen kosten? Ontdek dan het woningaanbod in Spanje op Puurspanje en vraag om advies waar u dat nodig heeft.

HUIS KOPEN IN SPANJE? DROOM WEG BIJ ONS AANBOD

Een huis in Spanje heeft u dus al vanaf 155.000 euro. Daarbij kiest u zelf of u gaat voor een villa aan zee, een romantisch huisje dichtbij de bergen of een appartement met de nodige luxe faciliteiten. Heeft u al een Spaanse villa te koop zien staan maar kunt u via de computer niet een goed beeld krijgen van het desbetreffende huis? Puurspanje regelt graag een prospectiereis voor u waarbij u binnen drie dagen in Spanje het huis kunt bezoeken en kunt kijken of het iets voor u is. Hierbij wordt de vlucht en het hotel geregeld. Ook worden er meer woningen in Spanje die aansluiten bij uw wensen uitgezocht zodat u meerdere villa’s, appartementen of huisjes tijdens één trip kunt bekijken. Heeft u interesse in een van de woningen die aangeboden wordt via Puurspanje? Vul dan online uw zoekprofiel in zodat uw wensen direct kunnen worden omgezet in daadwerkelijke woningen. Het team gaat direct aan de slag om te kijken of er beschikbare woningen voor u in Spanje zijn. Hierbij krijgt u zowel financiële als juridische begeleiding zodat u 100% zeker weet dat alles volgens de juiste regels wordt afgehandeld. Neem vandaag nog contact op met Puurspanje voor meer informatie omtrent huis kopen in Spanje.

HUIS KOPEN IN SPANJE?
VERTROUW OP PUURSPANJE

Wat weerhoudt jou ervan om voluit voor je droom te gaan en een huis in Spanje te kopen? Voor de prijs moet je het niet laten. Je hebt al een appartement vanaf 120.000 euro, een huis vanaf 155.000 euro en een villa vanaf 189.000 euro. Huis kopen in Spanje? Reken op Puurspanje.

Een huis kopen in Spanje doe je met Puurspanje! Puurspanje is een betrouwbaar familiebedrijf: “Wij kunnen ons perfect inleven in jouw wensen en verwachtingen, want wij putten uit meer dan 10 jaar ervaring”.

Wij weten bovendien heel goed waarover wij praten. Vraag maar aan de honderden klanten uit België en Nederland die wij sinds 2005 hebben geholpen om een huis in Spanje te kopen.

  • Een nieuw leven onder de zon?
  • Je eigen vakantieplek op twee uurtjes vliegen?
  • Een slimme vastgoedinvestering in vakantieland Spanje?