fbpx
Villa in Lo Pagan, Costa Cálida, Spanje

Villa in Lo Pagan, Costa Cálida, Spanje

€ 379.950

Lo Pagan, Costa Cálida, Spanjedownload iconPlattegrond

Woning gesitueerd in lo Pagan in de regio Costa Calida. Een villa met 3 slaapkamers en 3 badkamers. Unieke aspecten van deze woning in lo Pagan zijn o.a. wandelafstand strand, voorzieningen op wandelafstand, privé zwembad.

Kenmerken

Slaapkamers3
Badkamers3
Woningtype villa
Woonoppervlakte134 m2
Perceel194 m2
Terras71 m2
ID2907
Geschatte prijs incl kosten€ 432.483

Meer informatie

Wil je meer weten over deze woning of heb je vragen over de regio?

Voer onderstaande velden in en wij sturen je vrijblijvend meer informatie toe.

Woning bezichtigen
Wenst u deze woning te bezoeken? Maak een afspraak met ons en we bieden u onze gratis 100% begeleiding!

lo Pagan

Lo Pagan dankt zijn naam aan de familie Pagán die in de 19de eeuw een finca in het huidige Lo Pagan had. Hier proeft u de echte authentieke Spaanse sfeer. Een ideale plek om vakantie te vieren of permanent te wonen. Alle faciliteiten zoals supermarkten, bakker, restaurants, winkelcentra, boetieks, terrassen en sportvoorzieningen liggen op wandel- en fietsafstand. De combinatie van vakantiewoningen met het grote aantal permanente bewoners, zorgt voor levendigheid gedurende het gehele jaar. Langs de stranden van de Mar Menor bevindt zich een meer dan 6km lange boulevard, voorzien van terrassen, restaurantjes, barretjes, speeltuintjes en sportvoorzieningen.
Deze boulevard start bij de militaire basis van San Javier en loopt door tot aan het natuurgebied van San Pedro del Pinatar.

Meer weten over de regio waarin deze woning zich bevindt?

Lees meer