CloseMenu
Costa Cálida REGIO

Huis kopen la Serena Golf?

Op het La Serena Golf terrein staan prachtige villa’s, herenhuizen en appartementen waarmee u heerlijk wonen eenvoudig combineert met de populaire sport golf.

La Serena golf is gelegen aan de rand van het authentieke dorpje Los Alcázares, op een steenworp afstand van de kustlijn van de Mar Menor.

regio

  Woningen in la Serena Golf

  Huis kopen La Serena Golf

  La Serena golf is gelegen aan de rand van het authentieke dorpje Los Alcázares, op een steenworp afstand van de kustlijn van de Mar Menor.

  • Gemiddeld 25 graden, heel het jaar door
  • Golfbaan op loopafstand
  • Elk jaar ten minste 300 dagen zon
  • Warme, traditionele bevolking
  • Cultuurrijke dropjes en bruisende natuur
  • Stabiele vastgoedmarkt

  Wonen In La Serena Golf 

  La Serena Golf is geen gesloten resort, maar een publieke golfbaan, gelegen in een residentiële nieuwbouwwijk van Los Alcázares. Op slechts 2 kilometer van de kustlijn van de Mar Menor vindt u deze baan die is ontworpen door tweevoudig wereldbekerwinnaar Manuel Piñero. 

  Deze 18 holes, par 72 baan, heeft een vlak karakter. Toch zullen door de vele waterpartijen (maar liefst 16 van de 18 holes hebben er een!) de technische kwaliteiten van elke speler op de proef gesteld worden. Deze vriendelijke open baan heeft een totale lengte van 6168 meter. 

  Het clubhuis is uitgerust met een proshop en restaurant. Het terras van het restaurant geeft een adembenemend uitzicht over de golfbaan, de driving ranch en de Mar Menor. Naast een clubhuis is er een 4 sterrenhotel gelegen. Het hotel beschikt over een restaurant, een buitenzwembad met glijbanen omgeven door tuinen, een verwarmd binnenzwembad en een fitnessruimte. Ook zijn er ruimtes om evenementen te organiseren en een prachtige spa met schoonheids- en gezondheidsbehandelingen.

  Deze woonwijk herbergt naast villa’s en appartementen ook (speel)parkjes, sportvoorzieningen en een supermarkt op wandelafstand.

  Voor, tijdens en na de aankoop zijn we u graag van dienst voor al uw vragen

  Woningaanbod op maat?

  Maak een zoekprofiel door uw woonwensen en favoriete Spaanse regio aan ons door te geven. We zorgen ervoor dat u binnen een paar dagen een top 5 met woningen toegestuurd krijgt die volledig passen bij uw wensen en behoeften.


  Eten en drinken

  Hieronder vindt u enkele voorstellen van horecagelegenheden in dit dorp. Als u opmerkingen of aanvullingen hierop heeft horen wij dit natuurlijk graag!

  Meer over La Serena Golf Property

   

  Zoals gezegd biedt de La Serena Golf Property allerlei soorten nieuwe villa's, herenhuizen en appartementen te koop aan. La Serena Golf ligt in de mooie kustplaats Los Alcázares aan de Mar Menor kustlijn. Het terrein biedt een betaalbare selectie van woningen, zowel voor een vakantiehuis als voor permanente bewoning.

   

  De populaire golfbaan is in 2006 geopend en is sindsdien een erg populaire bestemming geworden voor golfers. Als aanvulling op het uitgebreide golfresort heeft La Serena Golf Property ervoor gekozen diverse huizen en appartementen te bouwen. Een huis op La Serena Golf Property is een fantastische kans om te investeren in een nieuwbouwappartement, -herenhuis of -villa.

   

   

  Denkt u erover om te gaan wonen in Zuid-Spanje, dan kan Puurspanje u uitstekend van dienst zijn. We kennen de regio rond La Serena Golf als geen ander. En we weten exact welke dorpen wel en welke juist niet geschikt zijn voor een permanent verblijf. We kennen unieke projecten en de beste huizen van de streek.

   

   

  Puurspanje: meer dan een makelaar

  Bent u betoverd door La Serena Golf en wilt u daar graag een huis kopen? Puurspanje helpt u bij het kooptraject, maar ook bij het openen van een Spaanse bankrekening, het afsluiten van verschillende verzekeringen en het regelen van een internetaansluiting. Hiermee zijn we bij Puurspanje meer dan alleen een makelaar. We staan u bij voor, tijdens en na de aankoop, zodat u zorgeloos aan uw nieuwe leven in Spanje kunt beginnen.

  Het beste klimaat van Spanje

  De Spaanse zon in niet voor niets zo populair onder vakantiegangers. Het hele jaar door geniet u van de zon doordat hij hier wel meer dan 300 dagen per jaar schijnt. Het klimaat kent milde zomertemperaturen en een heerlijk zachte winter. Dit maakt het een fijn land om tijdens de strenge Nederlandse winters te overwinteren.

  Hoe vind ik een huis in La Serena Golf?

  Bent u overtuigd en wilt u een huis kopen op La Serena Golf Property? Maak dan een zoekprofiel aan bij Puurspanje en vertel ons wat uw wensen zijn. Ons team gaat vervolgens aan de slag met een persoonlijke selectie van de huizen die aan uw wensen en voorkeuren voldoen. Binnen slechts 24 uur ontvangt u van ons de top 5 in uw mailbox. Ziet u een huis dat u graag wilt komen bezichtigen?

  Boek dan een bezichtigingsreis waarbij we samen met u de woningen gaan bekijken. Het aanmaken van een zoekprofiel is heel eenvoudig via onderstaande button.  

   

   

  BIJZONDERE PLEKJES

  Andere dorpen en steden

  Neem contact op met Puurspanje

  Heeft u vragen over een van de huizen in La Serena Golf en wilt u dat we u alle zorgen uit handen nemen rondom het kopen van een huis in Spanje? Neem dan  contact met ons op, zodat we u snel aan uw Spaanse droomhuis kunnen helpen.