fbpx

Benijófar

Bekijk op kaart

Benijófar is gelegen aan de oever van de Rio Segura en maakt deel uit van Vega Baja del Segura in het zuiden van de Costa Blanca.

Benijófar is een klein dorp met een charmante kerkpleintje. Naast een ruime selectie aan tapasbars, restaurants en barretjes zijn er legio mogelijkheden om te wandelen en fietsen in de natuurgebieden langs de Rio Segura. Guardamar del Segura bevindt zich op ongeveer 10km. Hier vindt u de stranden van de Middellandse Zee. Guardamar del Segura is bekend om zijn zandduinen, lange zandstranden en de turquoise zee.

WONEN IN PINAR DE CAMPOVERDE

Denkt u erover om te gaan wonen in Zuid-Spanje, dan kan Puurspanje u uitstekend van dienst zijn. Wij kennen de regio rond de Mar Menor als geen ander. En we weten exact welke dorpen wel en welke juist niet geschikt zijn voor een permanent verblijf. Wij kennen unieke projecten en de beste huizen van de streek.

Voor, tijdens en na de aankoop zijn wij u graag van dienst voor al uw vragen.

  • Heerlijk klimaat
  • Prachtige stranden
  • Authentieke dorpen

Eten en drinken

Hieronder vindt u enkele voorstellen van horecagelegenheden in dit dorp. Als u opmerkingen of aanvullingen hierop heeft horen wij dit natuurlijk graag!

dorpen_los_belones-restaurants
Lees meer
naranjos benijofar

DORPEN IN DE BUURT

Onderstaand enkele dorpen in de directe omgeving.