fbpx

Seizoenen in beeld

Max / min Regen
Verbergen
Alle maanden
Januari ° / ° %
Februari ° / ° %
Maart ° / ° %
April ° / ° %
Mei ° / ° %
Juni ° / ° %
Juli ° / ° %
Augustus ° / ° %
September ° / ° %
Oktober ° / ° %
November ° / ° %
December ° / ° %

Foto’s

Bezienswaardigheden en dingen om te doen

vanaf 189.000 euro

EEN VILLA IN SPANJE KOPEN IS GENIETEN ONDER DE SPAANSE ZON

Wandelen in de natuur onder de zachte Spaanse zon. Slenteren in pittoreske dorpen of langs langgerekte stranden … Dagelijkse kost voor levensgenieters aan de Spaanse kust. Want hier zijn mogelijkheden zat om tot rust te komen en te ontsnappen aan de drukte van elke dag. Heb jij er al eens aan gedacht om een villa in Spanje te kopen? Zoveel meer dan een zalige vakantie …

EEN BETAALBARE VILLA IN SPANJE KOPEN OP EEN UNIEKE LOCATIE

Droom je van een plek ver weg van het massatoerisme? Een locatie waar je kan wonen tussen de lokale bevolking? Een plek waar je de plaatselijke geheimen ontdekt met het typische Spaanse ritme? Dan is een villa in Spanje kopen aan de Costa Calida, de Costa Blanca Zuid in de provincie Murcia een goed idee. Je geniet er van het gezondste klimaat in Spanje. Want de WHO (Wereld Gezondheids Organisatie) riep Murcia uit tot de provincie met de schoonste lucht van Europa!

 

REKEN OP PUURSPANJE BIJ HET KOPEN VAN EEN VILLA IN SPANJE

Puurspanje is al meer dan tien jaar jouw lokale vastgoedexpert. Als inwoners van de streek kennen wij de regio vanbinnen en vanbuiten. De hipste plaatsen, de rustigste dorpen, de mooiste uitzichten, … Wij weten ze te vinden. Zoek je een specifieke regio of een unieke bouwstijl bij het kopen van een Spaanse villa? Wij gidsen je moeiteloos naar een stijlvolle woning op jouw ultieme droomplek.

Mocht u in deze omgeving een woning zoeken raden wij u het team van Puur Spanje aan.” – Jossy & Rob

Villa te koop in Spanje: nieuwbouw van topkwaliteit

De tweede sleutel tot ons succes? Wij zweren bij nieuwbouw van topkwaliteit. Volledig onafhankelijk selecteren wij voor jou de droomvilla in Spanje die voldoet aan al jouw wensen en verwachtingen: vandaag én over 20 jaar. Daarvoor vertrouwen wij al meer dan een decennium op onze vaste ploeg van betrouwbare bouwheren. Het resultaat: jij bent voor jaren gerust en je villa in Spanje voldoet voor 100% aan jouw wensen: begane grond, mét zwembad, grote logeerkamer, … Jij kiest!

GEEN ZORGEN BIJ HET KOPEN VAN EEN VILLA IN SPANJE

Een villa kopen brengt heel wat administratie met zich mee. Maar geen nood: Puurspanje is veel meer dan jouw makelaar. Wij begeleiden je intensief tijdens het hele aankoopproces en nemen al het papierwerk voor onze rekening. Jij hoeft alleen te genieten van je nieuwe leven in Spanje. Stel je droom dus niet langer uit. Maak die vandaag nog waar …

Droom weg bij ons aanbod

Wacht niet langer om jouw villa in Spanje te kopen. Vind meteen je woondroom in ons aanbod of laat ons weten hoe jouw droomvilla eruit ziet. Wij vinden je ideale Spaanse uitvalsbasis. Vertrouw op Puurspanje:

  • Laagste prijsgarantie: beste prijs/kwaliteit
  • Onafhankelijk advies: luisteren is onze specialiteit
  • Altijd welkom in ons servicekantoor ter plaatse
  • Totale aankoopbegeleiding: je staat er nooit alleen, zonder extra kosten
  • Juridische begeleiding: wij regelen al het papierwerk
  • Financiële begeleiding: geen risico dankzij bankgarantie

 

NIEUWSBRIEF?

97% van onze abonnees beoordeelt onze nieuwsbrief als nuttig en positief.