fbpx

Villa in Spanje kopen

VILLA KOPEN IN SPANJE IS JE DROOM WAARMAKEN

vanaf 189.000 euro

EEN VILLA IN SPANJE KOPEN IS GENIETEN ONDER DE SPAANSE ZON

Wandelen in de natuur onder de zachte Spaanse zon. Slenteren in pittoreske dorpen of langs langgerekte stranden … Dagelijkse kost voor levensgenieters aan de Spaanse kust. Want hier zijn mogelijkheden zat om tot rust te komen en te ontsnappen aan de drukte van elke dag. Heb jij er al eens aan gedacht om een villa in Spanje te kopen? Zoveel meer dan een zalige vakantie …  

EEN BETAALBARE VILLA IN SPANJE KOPEN OP EEN UNIEKE LOCATIE

Droom je van een plek ver weg van het massatoerisme? Een locatie waar je kan wonen tussen de lokale bevolking? Een plek waar je de plaatselijke geheimen ontdekt met het typische Spaanse ritme? Dan is een villa in Spanje kopen aan de Costa Calida, de Costa Blanca Zuid in de provincie Murcia een goed idee. Je geniet er van het gezondste klimaat in Spanje. Want de WHO (Wereld Gezondheids Organisatie) riep Murcia uit tot de provincie met de schoonste lucht van Europa! Villa in Spanje kopen  

REKEN OP PUURSPANJE BIJ HET KOPEN VAN EEN VILLA IN SPANJE

Puurspanje is al meer dan tien jaar jouw lokale vastgoedexpert. Als inwoners van de streek kennen wij de regio vanbinnen en vanbuiten. De hipste plaatsen, de rustigste dorpen, de mooiste uitzichten, … Wij weten ze te vinden. Zoek je een specifieke regio of een unieke bouwstijl bij het kopen van een Spaanse villa? Wij gidsen je moeiteloos naar een stijlvolle woning op jouw ultieme droomplek.
Mocht u in deze omgeving een woning zoeken raden wij u het team van Puur Spanje aan.” – Jossy & Rob

 

GEEN ZORGEN BIJ HET KOPEN VAN EEN VILLA IN SPANJE

Een villa kopen in Spanje brengt heel wat administratie met zich mee. Maar geen nood: Puurspanje is veel meer dan jouw makelaar. Wij begeleiden je intensief tijdens het hele aankoopproces en nemen al het papierwerk voor onze rekening. Jij hoeft alleen te genieten van je nieuwe leven in Spanje. Stel je droom dus niet langer uit. Maak die vandaag nog waar …

Droom weg bij ons aanbod

  Wacht niet langer om jouw villa in Spanje te kopen. Vind meteen je woondroom in ons aanbod of laat ons weten hoe jouw droomvilla eruit ziet. Wij vinden je ideale Spaanse uitvalsbasis. Vertrouw op Puurspanje:
  • Laagste prijsgarantie: beste prijs/kwaliteit
  • Onafhankelijk advies: luisteren is onze specialiteit
  • Altijd welkom in ons servicekantoor ter plaatse
  • Totale aankoopbegeleiding: je staat er nooit alleen, zonder extra kosten
  • Juridische begeleiding: wij regelen al het papierwerk
  • Financiële begeleiding: geen risico dankzij bankgarantie
  Ontdek onze villa's in Spanje

HUIS KOPEN IN SPANJE?
VERTROUW OP PUURSPANJE

Wat weerhoudt jou ervan om voluit voor je droom te gaan en een huis in Spanje te kopen? Voor de prijs moet je het niet laten. Je hebt al een appartement vanaf 120.000 euro, een huis vanaf 155.000 euro en een villa vanaf 189.000 euro. Huis kopen in Spanje? Reken op Puurspanje.

Een huis kopen in Spanje doe je met Puurspanje! Puurspanje is een betrouwbaar familiebedrijf: “Wij kunnen ons perfect inleven in jouw wensen en verwachtingen, want wij putten uit meer dan 10 jaar ervaring”.

Wij weten bovendien heel goed waarover wij praten. Vraag maar aan de honderden klanten uit België en Nederland die wij sinds 2005 hebben geholpen om een huis in Spanje te kopen.

  • Een nieuw leven onder de zon?
  • Je eigen vakantieplek op twee uurtjes vliegen?
  • Een slimme vastgoedinvestering in vakantieland Spanje?