fbpx
Villa's te koop Spanje

Algemene informatie, klimaat en media voor Costa Cálida en Costa Blanca Zuid

De Costa Cálida en Costa Blanca Zuid in Spanje zijn de laatste verborgen Mediterrane schatten, amper beïnvloed door het toerisme. De stranden en de natuur hebben hun natuurlijke schoonheid behouden. En de cultuur is authentiek gebleven. Proef van het leven in het echte Spanje.

Seizoenen in beeld

De gemiddelde luchttemperatuur in de winter in het zuiden van de regio is +19 ° C, in de zomer +31 ° C, respectievelijk watertemperatuur +13 ° C en +30 ° C.

Max / min Regen
Verbergen
Alle maanden
Januari 16° / 6° 1%
Februari 17° / 6° 7%
Maart 20° / 8° 22%
April 22° / 10° 12%
Mei 25° / 14° 9%
Juni 30° / 17° 6%
Juli 33° / 20° 4%
Augustus 33° / 21° 7%
September 29° / 19° 16%
Oktober 25° / 15° 16%
November 20° / 10° 19%
December 17° / 7° 12%

Foto’s

Bezienswaardigheden en dingen om te doen

Stel je voor: 244 km kustlijn met talloze goudgele zandstranden, met landinwaarts kilometerslange boomgaarden met roze-witte amandelbloesems. De Costa Blanca Zuid is al jaren een populair vakantiegebied. Elk jaar oefent de regio een enorme aantrekkingskracht uit op binnen- en buitenlandse toeristen.Toch zijn er nog plekken waar je in alle rust en authenticiteit tussen de natuur en de lokale bevolking leeft.

vanaf 189.000 euro

EEN VILLA IN SPANJE KOPEN IS GENIETEN ONDER DE SPAANSE ZON

Wandelen in de natuur onder de zachte Spaanse zon. Slenteren in pittoreske dorpen of langs langgerekte stranden … Dagelijkse kost voor levensgenieters aan de Spaanse kust. Want hier zijn mogelijkheden zat om tot rust te komen en te ontsnappen aan de drukte van elke dag. Heb jij er al eens aan gedacht om een villa in Spanje te kopen? Zoveel meer dan een zalige vakantie …

EEN BETAALBARE VILLA IN SPANJE KOPEN OP EEN UNIEKE LOCATIE

Droom je van een plek ver weg van het massatoerisme? Een locatie waar je kan wonen tussen de lokale bevolking? Een plek waar je de plaatselijke geheimen ontdekt met het typische Spaanse ritme? Dan is een villa in Spanje kopen aan de Costa Calida, de Costa Blanca Zuid in de provincie Murcia een goed idee. Je geniet er van het gezondste klimaat in Spanje. Want de WHO (Wereld Gezondheids Organisatie) riep Murcia uit tot de provincie met de schoonste lucht van Europa!

 

REKEN OP PUURSPANJE BIJ HET KOPEN VAN EEN VILLA IN SPANJE

Puurspanje is al meer dan tien jaar jouw lokale vastgoedexpert. Als inwoners van de streek kennen wij de regio vanbinnen en vanbuiten. De hipste plaatsen, de rustigste dorpen, de mooiste uitzichten, … Wij weten ze te vinden. Zoek je een specifieke regio of een unieke bouwstijl bij het kopen van een Spaanse villa? Wij gidsen je moeiteloos naar een stijlvolle woning op jouw ultieme droomplek.

Mocht u in deze omgeving een woning zoeken raden wij u het team van Puur Spanje aan.” – Jossy & Rob

Villa te koop in Spanje: nieuwbouw van topkwaliteit

De tweede sleutel tot ons succes? Wij zweren bij nieuwbouw van topkwaliteit. Volledig onafhankelijk selecteren wij voor jou de droomvilla in Spanje die voldoet aan al jouw wensen en verwachtingen: vandaag én over 20 jaar. Daarvoor vertrouwen wij al meer dan een decennium op onze vaste ploeg van betrouwbare bouwheren. Het resultaat: jij bent voor jaren gerust en je villa in Spanje voldoet voor 100% aan jouw wensen: begane grond, mét zwembad, grote logeerkamer, … Jij kiest!

GEEN ZORGEN BIJ HET KOPEN VAN EEN VILLA IN SPANJE

Een villa kopen brengt heel wat administratie met zich mee. Maar geen nood: Puurspanje is veel meer dan jouw makelaar. Wij begeleiden je intensief tijdens het hele aankoopproces en nemen al het papierwerk voor onze rekening. Jij hoeft alleen te genieten van je nieuwe leven in Spanje. Stel je droom dus niet langer uit. Maak die vandaag nog waar …

Droom weg bij ons aanbod

Wacht niet langer om jouw villa in Spanje te kopen. Vind meteen je woondroom in ons aanbod of laat ons weten hoe jouw droomvilla eruit ziet. Wij vinden je ideale Spaanse uitvalsbasis. Vertrouw op Puurspanje:

  • Laagste prijsgarantie: beste prijs/kwaliteit
  • Onafhankelijk advies: luisteren is onze specialiteit
  • Altijd welkom in ons servicekantoor ter plaatse
  • Totale aankoopbegeleiding: je staat er nooit alleen, zonder extra kosten
  • Juridische begeleiding: wij regelen al het papierwerk
  • Financiële begeleiding: geen risico dankzij bankgarantie

 

PUURSPANJE INFODAGEN
Kopen met gezond verstand in Spanje
DOWNLOAD UW GRATIS TICKET
6 & 7 NOVEMBER IN GILZE