fbpx

la Peraleja Golf

La Peralejo golf is gelegen bij het dorpje Sucina, op een vijftien minuten rijden van de stranden van de Mar Menor.


  Cartagenala peraleja golf sucina

Wonen In La Peraleja Golf

Dit golfresort biedt een thuis aan zowel residenten als vakantiebewoners die genieten van de villa’s gebouwd in moderne stijl, afgewerkt met landelijke details. Het resort heeft een golfbaan die ontworpen is door Severiano Ballesteros en beslaat 18 holes met een totale lengte van 6.250 meter.

Een wijds en open zicht verkrijgt u op elke locatie op dit resort, een panoramisch zicht wordt geboden van de terrassen van het clubhuis, dat restaurant la Vista herbergt, waar u kunt genieten van een heerlijke lunch, diner of een drankje op de mooie terrassen.


Voor, tijdens en na de aankoop zijn wij u graag van dienst voor al uw vragen


Eten en drinken

Hieronder vindt u enkele voorstellen van horecagelegenheden in dit dorp. Als u opmerkingen of aanvullingen hierop heeft horen wij dit natuurlijk graag!


Meer over La Peraleja Golf


Denkt u erover om te gaan wonen in Zuid-Spanje, dan kan Puurspanje u uitstekend van dienst zijn. Wij kennen de regio rond La Peraleja Golf als geen ander. En we weten exact welke dorpen wel en welke juist niet geschikt zijn voor een permanent verblijf. Wij kennen unieke projecten en de beste huizen van de streek.

Voor, tijdens en na de aankoop zijn wij u graag van dienst voor al uw vragen


PUURSPANJE INFODAGEN
Kopen met gezond verstand in Spanje
DOWNLOAD UW GRATIS TICKET
6 & 7 NOVEMBER IN GILZE