fbpx

los Belones

Los Belones is een typisch Spaans dorpje dat behoort tot de gemeente Cartagena en vele diensten en services biedt.


  Los Belones, Murcia, Spain

Wonen In Los Belones

Los Belones is gelegen op 2 km van de kust van de Mar Menor en heeft ongeveer 2.000 inwoners. Hier vindt u alle faciliteiten die u nodig heeft; winkels, banken, scholen, medische voorzieningen, weekmarkten, etc. De vele restaurants en terrassen die het dorp rijk is, worden ook druk bezocht door inwoners van La Manga Club en Mar de Cristal. Ze komen niet alleen voor de grote diversiteit aan restaurants maar ook voor de uitmuntende kwaliteit. Zo is hier één van de beste sushi restaurants uit de gehele regio te vinden. Vanuit los Belones heeft u ook toegang tot het natuurreservaat Calblanque.


Voor, tijdens en na de aankoop zijn wij u graag van dienst voor al uw vragen


Eten en drinken

Hieronder vindt u enkele voorstellen van horecagelegenheden in dit dorp. Als u opmerkingen of aanvullingen hierop heeft horen wij dit natuurlijk graag!


Meer over Los Belones


Denkt u erover om te gaan wonen in Zuid-Spanje, dan kan Puurspanje u uitstekend van dienst zijn. Wij kennen de regio rond Los Belones als geen ander. En we weten exact welke dorpen wel en welke juist niet geschikt zijn voor een permanent verblijf. Wij kennen unieke projecten en de beste huizen van de streek.

Voor, tijdens en na de aankoop zijn wij u graag van dienst voor al uw vragen