fbpx

Los Belones

Bekijk op kaart

Los Belones is een typisch Spaans dorpje dat onder de gemeente Cartagena valt.

Los Belones is gelegen op 2 km van de kust van de Mar Menor en heeft ongeveer 2.000 inwoners. Hier vindt u alle faciliteiten die u nodig heeft; winkels, banken, scholen, medische voorzieningen, weekmarkten, etc. De vele restaurants en terrassen die het dorp rijk is worden ook druk bezocht door inwoners van La Manga Club en Mar de Cristal. Ze komen niet alleen voor de grote diversiteit aan soorten restaurants maar ook voor de uitmuntende kwaliteit. Zo is hier één van de beste sushi restaurants uit de gehele regio te vinden. Vanuit los Belones heeft u ook toegang tot het natuurreservaat Calblanque.

WONEN IN LOS BELONES

Denkt u erover om te gaan wonen in Zuid-Spanje, dan kan Puurspanje u uitstekend van dienst zijn. Wij kennen de regio rond de Mar Menor als geen ander. En we weten exact welke dorpen wel en welke juist niet geschikt zijn voor een permanent verblijf. Wij kennen unieke projecten en de beste huizen van de streek.

Voor, tijdens en na de aankoop zijn wij u graag van dienst voor al uw vragen.

  • Heerlijk klimaat
  • Prachtige stranden
  • Authentieke dorpen

Meer informatie

Weekmarkt op dinsdag

Eten en drinken

Hieronder vindt u enkele voorstellen van horecagelegenheden in dit dorp. Als u opmerkingen of aanvullingen hierop heeft horen wij dit natuurlijk graag!

dorpen_los_belones-restaurants
Lees meer
banner_dorpen_los_belones-2

DORPEN IN DE BUURT

Onderstaand enkele dorpen in de directe omgeving.