CloseMenu
Beoordeling

property_Image
avtar

Andre & Erica

Wij hadden een droom, een appartement of finca in de buurt van Valencia. Al heel wat gezien, erg duur en niet wat we wilden.

Maart 2019, op naar de secondhome beurs, in Utrecht. Pfff wat zijn er een hoop standjes voor Spanje. En allemaal hetzelfde, ze gooiden met huizen en appartementen, en met de woorden we moeten. Dat laatste gaat niet, niets moet.

En daar was de stand van Puurspanje, Rob, Daphne en Coert. De eerste vraag van Rob, wat kan ik voor jullie doen, he moeten we niets dan? En dat niet moeten is nu 2 jaar later nog steeds het belangrijkste. Rob gaf aan dat hij ons een hoop huizen kon laten zien, hij vond het veel belangrijker om te weten is dit huis alleen voor ons, voor kinderen of kleinkinderen, wat willen we dat er te doen is. Zo, wat een verademing. Eerst de omgeving gaan bekijken, wil ik hier wel een appartement, we hebben het dan over de costa Cálida(nooit van gehoord).

Oktober 2019, daar gaan we is kijken wat we in dit gebied kunnen vinden. Ik zal het vertellen, rust, prachtige stranden en heerlijke mensen. Natuurlijk na een half jaar mailcontact wist Puurspanje wel wat wij zochten, en de eerste dag met Rob op pad, was meteen raak. We werden verliefd op de Mar Menor aan de ene kant, en 10 minuten rijden de Middelandse Zee aan de andere kant. Heerlijk rustig, maar als je drukte wil dan kan dat ook, alles is te rijden in 30 minuten.

We waren alweer bijna op weg richting huis toch wilden we eigenlijk wel kopen. Zoveel vragen. Kom naar kantoor en we gaan het erover hebben. Dat is en was voor ons het belangrijkste, geen druk.

We zijn op dit moment in ons mooie appartement in Mar de Cristal, aan het inrichten zoals wij dat willen.

Puurspanje heeft zoveel vragen beantwoord de laatste 2 jaar, en zijn er ook nu nog. Natuurlijk, ze hebben ontzettend veel contacten en daar kan je als koper je voordeel mee doen, maar je bepaalt nog steeds zelf hoe en wat je wil.

Dank je wel, Rob, Sabrina,Daphne en Coert, mochten we een nieuwe droom in Spanje zoeken, dan weten wij jullie te vinden.

Deel uw ervaring

Heeft u uw droomwoning met Puurspanje gekocht en wilt u delen hoe u dat heeft ervaren?

Stuur ons dan per e-mail een review of referentie inclusief een leuke foto die we bij de review kunnen plaatsen!

Meer referenties

avtar
Jack & Yolande

Al met het eerste contact met Puurspanje was er gelijk een goede klik met een gevoel van vertrouwen. Niet de snelle verkoop maar een prettige begeleiding met vooral een luisterend oor voor onze wensen.

Met dit positieve gevoel werden wij door Rob in Allicante luchthaven ontvangen om samen met Daphne onze mogelijke opties door te nemen, waarna met Rob de bezichtigingsrondes werden gereden. Ook dit mochten wij als positief ervaren met name de ongedwongen sfeer, niet verkopen maar de sfeer proeven welk woning bij ons zou passen. Door het goede overleg en de gestructureerde wijze van aanpak waren wij al snel overstag voor aankoop van een mooi appartement in Santiago de la Ribera.

Maar dan begint het papierwerk, ook hierin werden wij perfect in geholpen samen met Puurspanje en Advocaat. En dan het moment van oplevering van ons prachtige appartement, hierin was alles geregeld dankzij Sabrina van Puurspanje.

Kortom, wij zijn zeer tevreden over de gehele gang van zaken, wij zouden het zo weer overdoen met Puurspanje. 

Lees meer
avtar
Familie van Eck

Na er al heel lang over nagedacht te hebben en zoeken hoe we dit het best aan kunnen pakken kwamen we in contact met Puurspanje. 

We hadden al heel lang een wens om iets voor onszelf te hebben in Spanje. Het land waar we altijd naar toe op vakantie gingen.

Na een goed gesprek met Daphne hier in Nederland op een bijeenkomst in Gilze hebben we besloten naar Spanje te gaan.

Toen wij in Spanje aankwamen werden we opgehaald door Daphne. De volgende 2 dagen werden we opgehaald door Rob en hebben we prachtige locaties gezien. Tussen de middag heerlijk ergens geluncht en de mooie plekjes van de omgeving gezien.
Op deze manier hebben we een hele goede indruk gekregen van de huizen en de omgeving.

Dit heeft ons dus ook doen besluiten om te gaan voor een appartement in Mar de Cristal waar we al vanaf het eerste moment verliefd op waren.

Na ons beslissing is alles tot in de puntjes geregeld door Daphne.
Het tekenen bij de notaris en het in contact komen met een advocaat die in Spanje alles voor je regelt. Op deze manier werd ons heel veel zorg uit handen genomen. 

Bij de oplevering van het appartement werden we begeleid door Sabrina die alles heel goed nakijkt en als er iets niet goed is dan wordt dit meteen door haar geregeld. 

Wij genieten nu heerlijk van ons appartement in Mar de Cristal. En zelfs nu mogen we nog contact opnemen als we vragen hebben. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we heel blij zijn dat we met Puurspanje in contact zijn gekomen.

Lees meer
avtar
Ellen & Robbert

Na ons appartement verkocht te hebben zijn Ellen en ik verder gaan kijken naar een nieuw plekje onder de zon.

Via de ’second home’ beurs kwamen we in contact met ‘Puurspanje’. Een professionele aanpak, goede en vertrouwde uitleg. Op basis daarvan hebben we onze afspraak gemaakt om ter plekke enkele projecten te gaan bekijken.

Met enthousiasme en kennis werden we rondgeleid en bezochten we huizen die aan onze wensen voldeden. Fijn dat er goed geluisterd werd naar onze wensen. Dan kom je op een punt om te gaan kopen. Uiteraard wat wikken en wegen tussen project 1, 2 en 3. Maar, de expertise van Puur Spanje komt dan om de hoek kijken. Samen met hen hebben we besloten welk huis het ging worden. En, tot op de dag van vandaag geen spijt van gehad. 

Lees meer