CloseMenu
Beoordeling

Puurspanje heeft zoveel vragen beantwoord de laatste 2 jaar, en zijn er ook nu nog

Puurspanje heeft zoveel vragen beantwoord de laatste 2 jaar, en zijn er ook nu nog
Andre & Erica

Andre & Erica

Wij hadden een droom, een appartement of finca in de buurt van Valencia. Al heel wat gezien, erg duur en niet wat we wilden. Maart 2019, op naar de secondhome beurs, in Utrecht. Pfff wat zijn er een hoop standjes voor Spanje. En allemaal hetzelfde, ze gooiden met huizen en appartementen, en met de woorden we moeten. Dat laatste gaat niet, niets moet. En daar was de stand van Puurspanje, Rob, Daphne en Coert. De eerste vraag van Rob, wat kan ik voor jullie doen, he moeten we niets dan? En dat niet moeten is nu 2 jaar later nog steeds het belangrijkste. Rob gaf aan dat hij ons een hoop huizen kon laten zien, hij vond het veel belangrijker om te weten is dit huis alleen voor ons, voor kinderen of kleinkinderen, wat willen we dat er te doen is. Zo, wat een verademing. Eerst de omgeving gaan bekijken, wil ik hier wel een appartement, we hebben het dan over de costa Cálida(nooit van gehoord). Oktober 2019, daar gaan we is kijken wat we in dit gebied kunnen vinden. Ik zal het vertellen, rust, prachtige stranden en heerlijke mensen. Natuurlijk na een half jaar mailcontact wist Puurspanje wel wat wij zochten, en de eerste dag met Rob op pad, was meteen raak. We werden verliefd op de Mar Menor aan de ene kant, en 10 minuten rijden de Middelandse Zee aan de andere kant. Heerlijk rustig, maar als je drukte wil dan kan dat ook, alles is te rijden in 30 minuten. We waren alweer bijna op weg richting huis toch wilden we eigenlijk wel kopen. Zoveel vragen. Kom naar kantoor en we gaan het erover hebben. Dat is en was voor ons het belangrijkste, geen druk. We zijn op dit moment in ons mooie appartement in Mar de Cristal, aan het inrichten zoals wij dat willen. Puurspanje heeft zoveel vragen beantwoord de laatste 2 jaar, en zijn er ook nu nog. Natuurlijk, ze hebben ontzettend veel contacten en daar kan je als koper je voordeel mee doen, maar je bepaalt nog steeds zelf hoe en wat je wil. Dank je wel, Rob, Sabrina,Daphne en Coert, mochten we een nieuwe droom in Spanje zoeken, dan weten wij jullie te vinden.

Deel uw ervaring

Heeft u uw droomwoning met Puurspanje gekocht en wilt u delen hoe u dat heeft ervaren?

Stuur ons dan per e-mail een review of referentie inclusief een leuke foto die we bij de review kunnen plaatsen!

Meer referenties

Elly & Lodewijk
Elly & Lodewijk

Puurspanje maakt zijn naam waar. 

Immers Puur betekend: geen invloeden van buitenaf. Het 4 talige familie team werkt vanuit hun hart en ziel om onze droomwoning te kunnen verwezenlijken. Immers alles wat vanuit “De Bron” komt is zuiver, zo ook bij Puurspanje.

Gaat er dan niets mis tijdens de bouw en of oplevering? Natuurlijk wel niets menselijker dan dat en dat is ook niet erg. Echter er zijn zeer korte lijntjes met de uitvoerder van de bouw  en het team Puurspanje die er voor zorgen dat hun woord wordt nageleefd en e.e.a. adequaat wordt opgelost. 

Kortom als je nog in Nederland zit dan is het wel zo prettig en vertrouwelijk om het aan Puurspanje over te laten. Met grote regelmaat werden we op de hoogte gehouden met foto.s van de bouw. Hierdoor wordt je heerlijk ontzorgd. Hoe fijn is het dat je Puurspanje  hebt die je afspraken waar maken. 

Beste Daphne, Coert, Sabrina en Rob wij genieten mede dank zij jullie inspanningen van onze woning en verblijf in San Pedro Del Pinatar. Dank daarvoor. 

Lees meer
Sylvia & Edwin
Sylvia & Edwin

Vanaf het eerste contact met Daphne was het gelijk duidelijk dat we met Puurspanje ons ‘aankoop avontuur’ van een appartement in de Costa Calida aan zouden gaan.

Al onze vragen werden zeer volledig en adequaat behandeld en al snel stond onze driedaagse tour gepland.
Ongedwongen, enthousiast en zeer informatief werden we door Coert door de streek rondgeleid. Door de gerichte vragen te stellen en goed te luisteren zijn we al snel bij ons droom appartement uitgekomen!

De oplevering liet helaas in de COVID periode lang op zich wachten. Puurspanje heeft ons steeds van de nodige reële informatie voorzien en geen valse beloftes gedaan.
We hadden ons geen betere makelaar kunnen wensen.

Nu eindelijk genieten van onze eerste zomervakantie in San Pedro del Pinatar!
Puurspanje bedankt voor alle zorg en tips van alle lekkere eettentjes!

Lees meer
Chaimae & Redouan
Chaimae & Redouan

Wij hebben onlangs de geweldige service van Puurspanje ervaren tijdens het kopen van ons penthouse in Spanje en we kunnen niet genoeg goede dingen zeggen over deze geweldige makelaar!

Vanaf het allereerste begin was het duidelijk dat Puurspanje toegewijd was om ons te helpen het perfecte huis te vinden. Het team is zeer professioneel en deskundig, en stelde ons in staat om ons volledig te concentreren op het vinden van de ideale woning zonder ons zorgen te maken over de details van het aankoopproces.

We waren vooral onder de indruk van de manier waarop onze makelaar met ons samenwerkte om ons te helpen onze behoeften en wensen duidelijk te definiëren en vervolgens te zoeken naar huizen die perfect bij onze criteria pasten. We voelden ons nooit gedwongen om iets te kopen dat niet bij ons paste, en we waardeerden de eerlijkheid en transparantie waarmee we werden behandeld.

Puurspanje heeft ons ook enorm geholpen bij het afhandelen van alle details van de aankoop, inclusief het regelen van de benodigde documentatie en het verstrekken van advies en begeleiding tijdens elke stap van het proces. Dit maakte ons leven een stuk gemakkelijker en zorgde ervoor dat we ons volledig konden concentreren op ons nieuwe huis en het genieten van het prachtige leven in Spanje.

Kortom, we kunnen Puurspanje niet genoeg aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en toegewijde makelaar in Spanje. Hun uitstekende service, deskundigheid en aandacht voor detail maakten het hele proces van het kopen van ons droomhuis in Spanje een fantastische en onvergetelijke ervaring!

Lees meer