CloseMenu
Beoordeling

property_Image
avtar

Diana & Ronald

Wat een professionele begeleiding en enthousiasme van dit aankoopproces door de makelaars van Puurspanje, van begin tot eind!

Een tijd lang hebben wij rondgelopen met de gedachte over een 2e huis in Zuid Europa voor het overwinteren en voor een investering in vastgoed om het later eventueel te verhuren. Toen wij eind 2018 voldoende financiële middelen hiervoor hadden, zijn we ons verder gaan oriënteren. De beste opties leken ons Spanje en Italië. De laatste viel al gauw af, en zo zijn we begin 2019 gaan oriënteren op het kopen van een 2e huis in Spanje. Malaga is bekeken, Costa Blanca Noord en Costa Blanca Zuid.

Een vriend tipte ons op Puurspanje en die hebben wij gebeld om een afspraak te maken om naar huizen te kijken in de zomervakantie in 2019 in de Costa Cálida, net onder de Costa Blanca. Wat opviel bij de bezichtigingen was, dat er door Puurspanje alleen maar nieuwbouw woningen werden aangeboden en dat er uitgebreid is gekeken naar onze wensenlijst die we van tevoren kenbaar hadden gemaakt, waarop een huizenselectie is gemaakt. Bovendien begeleidde Rob ons niet alleen de bij bezichtigingen van deze huizen, maar hij liet ons ook uitgebreid de volledige omgeving zien, inclusief alle hotspots. We hebben afgesproken om 2 middagen te kijken naar verschillende woningen.

Op de 2e dag, uitgerekend de laatste woning die we zagen, sloeg de vonk over en hadden we het huis gevonden die precies bij ons zou passen. Diezelfde dag hebben wij kenbaar gemaakt dat we deze woning wilden kopen en hebben we het door middel van een aanbetaling diezelfde dag nog van de markt gehaald. Puurspanje heeft ons vervolgens met een Nederlandse advocate in contact gebracht die het hele aankoopproces heeft begeleid. Hierin zijn wij stap voor stap door het proces geholpen. Na het tekenen van het voorlopig koopcontract, heeft Puurspanje ons in contact gebracht met een professioneel meubelbedrijf, die de belangrijkste meubels zou leveren. Ook heeft het advocatenbureau zorg gedragen voor de aansluiting van het water en de elektriciteit. Toen wij de sleutels kregen, waren de belangrijkste meubels al geleverd en was het huis al praktisch bewoonbaar.

Ook de nazorg wordt door Puurspanje zeer serieus genomen en zien zij (terecht) als een onderscheidende factor in de Spaanse makelaarsjungle. Sabrina heeft diverse zaken voor ons bijzonder snel geregeld, nadat de aankoop een feit was. Op 18 december 2019 hebben wij de sleutels gekregen. De eerste 3 dagen die in ons nieuwe huis is er Internet aangesloten, is er een alarmsysteem geplaatst en hebben we een gesprek gehad over een sleuteladres en schoonmaak mogelijkheden, allemaal door Puurspanje aangedragen en geregeld.

Inmiddels zijn we eind februari 2020 voor de 2e keer geweest en zien we uit naar ons volgende bezoek. Daphne, Coert, Rob en Sabrina, hartelijk dank voor de begeleiding. Wij zullen jullie zeker aan iedereen aanbevelen die overweegt een huis te kopen in de omgeving van de Mar Menor.

Deel uw ervaring

Heeft u uw droomwoning met Puurspanje gekocht en wilt u delen hoe u dat heeft ervaren?

Stuur ons dan per e-mail een review of referentie inclusief een leuke foto die we bij de review kunnen plaatsen!

Meer referenties

avtar
Jack & Yolande

Al met het eerste contact met Puurspanje was er gelijk een goede klik met een gevoel van vertrouwen. Niet de snelle verkoop maar een prettige begeleiding met vooral een luisterend oor voor onze wensen.

Met dit positieve gevoel werden wij door Rob in Allicante luchthaven ontvangen om samen met Daphne onze mogelijke opties door te nemen, waarna met Rob de bezichtigingsrondes werden gereden. Ook dit mochten wij als positief ervaren met name de ongedwongen sfeer, niet verkopen maar de sfeer proeven welk woning bij ons zou passen. Door het goede overleg en de gestructureerde wijze van aanpak waren wij al snel overstag voor aankoop van een mooi appartement in Santiago de la Ribera.

Maar dan begint het papierwerk, ook hierin werden wij perfect in geholpen samen met Puurspanje en Advocaat. En dan het moment van oplevering van ons prachtige appartement, hierin was alles geregeld dankzij Sabrina van Puurspanje.

Kortom, wij zijn zeer tevreden over de gehele gang van zaken, wij zouden het zo weer overdoen met Puurspanje. 

Lees meer
avtar
Familie van Eck

Na er al heel lang over nagedacht te hebben en zoeken hoe we dit het best aan kunnen pakken kwamen we in contact met Puurspanje. 

We hadden al heel lang een wens om iets voor onszelf te hebben in Spanje. Het land waar we altijd naar toe op vakantie gingen.

Na een goed gesprek met Daphne hier in Nederland op een bijeenkomst in Gilze hebben we besloten naar Spanje te gaan.

Toen wij in Spanje aankwamen werden we opgehaald door Daphne. De volgende 2 dagen werden we opgehaald door Rob en hebben we prachtige locaties gezien. Tussen de middag heerlijk ergens geluncht en de mooie plekjes van de omgeving gezien.
Op deze manier hebben we een hele goede indruk gekregen van de huizen en de omgeving.

Dit heeft ons dus ook doen besluiten om te gaan voor een appartement in Mar de Cristal waar we al vanaf het eerste moment verliefd op waren.

Na ons beslissing is alles tot in de puntjes geregeld door Daphne.
Het tekenen bij de notaris en het in contact komen met een advocaat die in Spanje alles voor je regelt. Op deze manier werd ons heel veel zorg uit handen genomen. 

Bij de oplevering van het appartement werden we begeleid door Sabrina die alles heel goed nakijkt en als er iets niet goed is dan wordt dit meteen door haar geregeld. 

Wij genieten nu heerlijk van ons appartement in Mar de Cristal. En zelfs nu mogen we nog contact opnemen als we vragen hebben. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we heel blij zijn dat we met Puurspanje in contact zijn gekomen.

Lees meer
avtar
Ellen & Robbert

Na ons appartement verkocht te hebben zijn Ellen en ik verder gaan kijken naar een nieuw plekje onder de zon.

Via de ’second home’ beurs kwamen we in contact met ‘Puurspanje’. Een professionele aanpak, goede en vertrouwde uitleg. Op basis daarvan hebben we onze afspraak gemaakt om ter plekke enkele projecten te gaan bekijken.

Met enthousiasme en kennis werden we rondgeleid en bezochten we huizen die aan onze wensen voldeden. Fijn dat er goed geluisterd werd naar onze wensen. Dan kom je op een punt om te gaan kopen. Uiteraard wat wikken en wegen tussen project 1, 2 en 3. Maar, de expertise van Puur Spanje komt dan om de hoek kijken. Samen met hen hebben we besloten welk huis het ging worden. En, tot op de dag van vandaag geen spijt van gehad. 

Lees meer