CloseMenu
Beoordeling

property_Image
avtar

Iwan & Patricia

Sedert jaren beschouwen wij spanje als ons 2de thuisland. Reeds sedert lang dachten wij iets te kopen maar wisten niet hoe eraan te beginnen.

Na een bijna eindeloze zoektocht op het internet kwamen wij de pagina “second home beurs” tegen. Daar kwamen we in contact met “puur spanje” die toen een zeer mooi project kon voorstellen. Het eerste contact was meteen raak, de vakkennis en de zeer uitgebreide kennis van de regio deed ons meteen beslissen de streek ter plaatse te gaan verkennen. Daar aangekomen werden we meteen goed opgevangen door Rob en daarna in het kantoor door Daphne, Sabrina en Kurt. De volgende dagen werden er niet alleen mooie projecten getoond maar ook de streek werd uitvoerig verkend tot in de kleinste hoekjes. Geen moeite was hen teveel en ze voelden perfect aan welke woningstijl bij ons zou passen rekening houdend met ons budget. Het heeft dan ook niet lang geduurd voor we ons droomplekje onder de zon gevonden hadden. Maar daar bleef het niet bij, de verdere ondersteuning bij afhandeling van de aankoop, de nutsvoorzieningen en de begeleiding bij de inrichting was buitengewoon. Op geen enkel ogenblik hebben wij ons verontrust gevoeld wel integendeel. Puur spanje zorgde door hun uitgebreid netwerk voor de juiste mensen op de juiste plaats zodat alles in een mum van tijd geregeld was. Ondertussen hebben wij reeds enkele vakanties in ons appartement doorgebracht en voelen we ons steeds welkom wanneer we bij hen langskomen. Een welgemeende dank u aan het hele team voor een onberispelijke begeleiding bij de realisatie van onze droom.

Iwan & Patricia Desloover

Deel uw ervaring

Heeft u uw droomwoning met Puurspanje gekocht en wilt u delen hoe u dat heeft ervaren?

Stuur ons dan per e-mail een review of referentie inclusief een leuke foto die we bij de review kunnen plaatsen!

Meer referenties

avtar
Jack & Yolande

Al met het eerste contact met Puurspanje was er gelijk een goede klik met een gevoel van vertrouwen. Niet de snelle verkoop maar een prettige begeleiding met vooral een luisterend oor voor onze wensen.

Met dit positieve gevoel werden wij door Rob in Allicante luchthaven ontvangen om samen met Daphne onze mogelijke opties door te nemen, waarna met Rob de bezichtigingsrondes werden gereden. Ook dit mochten wij als positief ervaren met name de ongedwongen sfeer, niet verkopen maar de sfeer proeven welk woning bij ons zou passen. Door het goede overleg en de gestructureerde wijze van aanpak waren wij al snel overstag voor aankoop van een mooi appartement in Santiago de la Ribera.

Maar dan begint het papierwerk, ook hierin werden wij perfect in geholpen samen met Puurspanje en Advocaat. En dan het moment van oplevering van ons prachtige appartement, hierin was alles geregeld dankzij Sabrina van Puurspanje.

Kortom, wij zijn zeer tevreden over de gehele gang van zaken, wij zouden het zo weer overdoen met Puurspanje. 

Lees meer
avtar
Familie van Eck

Na er al heel lang over nagedacht te hebben en zoeken hoe we dit het best aan kunnen pakken kwamen we in contact met Puurspanje. 

We hadden al heel lang een wens om iets voor onszelf te hebben in Spanje. Het land waar we altijd naar toe op vakantie gingen.

Na een goed gesprek met Daphne hier in Nederland op een bijeenkomst in Gilze hebben we besloten naar Spanje te gaan.

Toen wij in Spanje aankwamen werden we opgehaald door Daphne. De volgende 2 dagen werden we opgehaald door Rob en hebben we prachtige locaties gezien. Tussen de middag heerlijk ergens geluncht en de mooie plekjes van de omgeving gezien.
Op deze manier hebben we een hele goede indruk gekregen van de huizen en de omgeving.

Dit heeft ons dus ook doen besluiten om te gaan voor een appartement in Mar de Cristal waar we al vanaf het eerste moment verliefd op waren.

Na ons beslissing is alles tot in de puntjes geregeld door Daphne.
Het tekenen bij de notaris en het in contact komen met een advocaat die in Spanje alles voor je regelt. Op deze manier werd ons heel veel zorg uit handen genomen. 

Bij de oplevering van het appartement werden we begeleid door Sabrina die alles heel goed nakijkt en als er iets niet goed is dan wordt dit meteen door haar geregeld. 

Wij genieten nu heerlijk van ons appartement in Mar de Cristal. En zelfs nu mogen we nog contact opnemen als we vragen hebben. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we heel blij zijn dat we met Puurspanje in contact zijn gekomen.

Lees meer
avtar
Ellen & Robbert

Na ons appartement verkocht te hebben zijn Ellen en ik verder gaan kijken naar een nieuw plekje onder de zon.

Via de ’second home’ beurs kwamen we in contact met ‘Puurspanje’. Een professionele aanpak, goede en vertrouwde uitleg. Op basis daarvan hebben we onze afspraak gemaakt om ter plekke enkele projecten te gaan bekijken.

Met enthousiasme en kennis werden we rondgeleid en bezochten we huizen die aan onze wensen voldeden. Fijn dat er goed geluisterd werd naar onze wensen. Dan kom je op een punt om te gaan kopen. Uiteraard wat wikken en wegen tussen project 1, 2 en 3. Maar, de expertise van Puur Spanje komt dan om de hoek kijken. Samen met hen hebben we besloten welk huis het ging worden. En, tot op de dag van vandaag geen spijt van gehad. 

Lees meer