CloseMenu
Beoordeling

Katelijne en Geert

Katelijne en Geert

Nadat we voor onszelf hadden uitgemaakt dat de Costa Calida, omwille van het milde klimaat, een goeie plek zou kunnen zijn voor een 2de verblijf, zijn we online op zoek gegaan naar makelaars uit die regio.

Puurspanje bleek de opvallendste speler te zijn, met een website die professioneel en zeer compleet oogt. Het invullen van het online contactformulier was de aanzet voor een afspraak op de Second Home beurs te Brussel op 25 september, waar we van Daphne een duidelijker beeld kregen van het aanbod en de werkwijze van Puurspanje. De opzet van het voorgestelde prospectieweekend was in de eerste plaats de regio te verkennen -ontspanningsmogelijkheden, stranden, golfterreinen, natuur, nabijheid van winkels en grote steden en na te gaan of wij er ons inderdaad zouden kunnen thuis voelen.

Geheel vrijblijvend en zonder opdringerig te zijn, werden we rondgeleid door Coert, die een bijzonder oog en oor had voor onze wensen en grieven t.o.v. de kijkwoningen die we bezochten. Geen moeite was teveel om één en ander uit te pluizen en/of naar oplossingen te zoeken. Vele locaties werden meteen afgekeurd, slechts bij één bleef het goede gevoel als we ernaar terugkeerden. We beseften ook dat we onze vooropgestelde ideeën over een vakantiehuis hier en daar wat dienden bij te schaven. Het is niet perfect maar mits een aantal kleine aanpassingen past het volkomen binnen onze smaak en ons budget. Daarom hebben we ter plaatse de knoop doorgehakt, vooral ook omdat tijdens dit weekend een vertrouwen is gegroeid in de mensen achter Puurspanje die alle zorgen van aan- en naverkoop tot ieders tevredenheid zelf, of met hulp van hun vaste Nederlandstalige partneradvocate, trachten op te lossen. Vanuit België is het moeilijk alles in detail en volgens de lokale wettelijke spelregels te volgen dus is het een geruststelling dat zij dit ter plaatse voor ons kunnen doen, in alle vertrouwen en professionaliteit.

Deel uw ervaring

Heeft u uw droomwoning met Puurspanje gekocht en wilt u delen hoe u dat heeft ervaren?

Stuur ons dan per e-mail een review of referentie inclusief een leuke foto die we bij de review kunnen plaatsen!

Meer referenties

Elly & Lodewijk
Elly & Lodewijk

Puurspanje maakt zijn naam waar. 

Immers Puur betekend: geen invloeden van buitenaf. Het 4 talige familie team werkt vanuit hun hart en ziel om onze droomwoning te kunnen verwezenlijken. Immers alles wat vanuit “De Bron” komt is zuiver, zo ook bij Puurspanje.

Gaat er dan niets mis tijdens de bouw en of oplevering? Natuurlijk wel niets menselijker dan dat en dat is ook niet erg. Echter er zijn zeer korte lijntjes met de uitvoerder van de bouw  en het team Puurspanje die er voor zorgen dat hun woord wordt nageleefd en e.e.a. adequaat wordt opgelost. 

Kortom als je nog in Nederland zit dan is het wel zo prettig en vertrouwelijk om het aan Puurspanje over te laten. Met grote regelmaat werden we op de hoogte gehouden met foto.s van de bouw. Hierdoor wordt je heerlijk ontzorgd. Hoe fijn is het dat je Puurspanje  hebt die je afspraken waar maken. 

Beste Daphne, Coert, Sabrina en Rob wij genieten mede dank zij jullie inspanningen van onze woning en verblijf in San Pedro Del Pinatar. Dank daarvoor. 

Lees meer
Sylvia & Edwin
Sylvia & Edwin

Vanaf het eerste contact met Daphne was het gelijk duidelijk dat we met Puurspanje ons ‘aankoop avontuur’ van een appartement in de Costa Calida aan zouden gaan.

Al onze vragen werden zeer volledig en adequaat behandeld en al snel stond onze driedaagse tour gepland.
Ongedwongen, enthousiast en zeer informatief werden we door Coert door de streek rondgeleid. Door de gerichte vragen te stellen en goed te luisteren zijn we al snel bij ons droom appartement uitgekomen!

De oplevering liet helaas in de COVID periode lang op zich wachten. Puurspanje heeft ons steeds van de nodige reële informatie voorzien en geen valse beloftes gedaan.
We hadden ons geen betere makelaar kunnen wensen.

Nu eindelijk genieten van onze eerste zomervakantie in San Pedro del Pinatar!
Puurspanje bedankt voor alle zorg en tips van alle lekkere eettentjes!

Lees meer
Chaimae & Redouan
Chaimae & Redouan

Wij hebben onlangs de geweldige service van Puurspanje ervaren tijdens het kopen van ons penthouse in Spanje en we kunnen niet genoeg goede dingen zeggen over deze geweldige makelaar!

Vanaf het allereerste begin was het duidelijk dat Puurspanje toegewijd was om ons te helpen het perfecte huis te vinden. Het team is zeer professioneel en deskundig, en stelde ons in staat om ons volledig te concentreren op het vinden van de ideale woning zonder ons zorgen te maken over de details van het aankoopproces.

We waren vooral onder de indruk van de manier waarop onze makelaar met ons samenwerkte om ons te helpen onze behoeften en wensen duidelijk te definiëren en vervolgens te zoeken naar huizen die perfect bij onze criteria pasten. We voelden ons nooit gedwongen om iets te kopen dat niet bij ons paste, en we waardeerden de eerlijkheid en transparantie waarmee we werden behandeld.

Puurspanje heeft ons ook enorm geholpen bij het afhandelen van alle details van de aankoop, inclusief het regelen van de benodigde documentatie en het verstrekken van advies en begeleiding tijdens elke stap van het proces. Dit maakte ons leven een stuk gemakkelijker en zorgde ervoor dat we ons volledig konden concentreren op ons nieuwe huis en het genieten van het prachtige leven in Spanje.

Kortom, we kunnen Puurspanje niet genoeg aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en toegewijde makelaar in Spanje. Hun uitstekende service, deskundigheid en aandacht voor detail maakten het hele proces van het kopen van ons droomhuis in Spanje een fantastische en onvergetelijke ervaring!

Lees meer