CloseMenu
Beoordeling

property_Image
avtar

Kris & Hilde

Een tweede verblijf in Spanje… waarom we kozen voor Puurspanje

De aankoop van ons appartement was een beetje een sprong in het duister, in die zin dat het nog niet gebouwd was toen we tekenden. We hadden enkel een modelappartement gezien en kochten dus op plan. We waren heel erg overtuigd over de ligging van de bouwgrond: een rustige buurt, dicht bij het dorpscentrum, geen hoogbouw, winkels en de zee op wandelafstand.

Na meerdere contacten met de bouwheer en na het aanspreken van een bewoner waren we overtuigd over de keuze van de materialen en de functionaliteit van het appartement.

Van in het begin hebben we geen enkele keer druk ervaren door Puurspanje, een Nederlandstalige makelaar. Eens de beslissing genomen was om met hen in zee te gaan verliep alles volgens afspraak en in een gemoedelijke sfeer: het gesprek in het kantoor, het bekijken van appartementen rekening houdend met onze wensen en binnen ons budget en de samenwerking voor het aankoopproces met de advocaat. Bij alle vragen en/of bedenkingen kregen we een duidelijk antwoord.

Puurspanje stuurde maandelijks foto’s van de voortgang van de bouw zodat we deze vanop afstand toch konden volgen. We merkten dat we begeleid werden door een professioneel team met heel veel kennis en ervaring, gepassioneerd door hun vak. Dit zorgde toch voor veel vertrouwen als je aan zo’n onderneming begint. Ondertussen hebben we al een eerste vakantie achter de rug in onze gloednieuwe “tweede thuis”. Het interieur hebben we zelf ingericht met grotendeels meubels van een plaatselijke meubelzaak. We kijken heel erg tevreden terug op hoe alles verlopen is: het koopcontract, juridische zaken, interieur, internet, verzekeringen, …

Dankzij de hulp van Puurspanje kunnen we nu volop genieten van ons appartement onder de Spaanse zon. Hier kunnen we onze batterijen opladen en genieten van elke minuut.

Wat wil je nog meer?

Deel uw ervaring

Heeft u uw droomwoning met Puurspanje gekocht en wilt u delen hoe u dat heeft ervaren?

Stuur ons dan per e-mail een review of referentie inclusief een leuke foto die we bij de review kunnen plaatsen!

Meer referenties

avtar
Jack & Yolande

Al met het eerste contact met Puurspanje was er gelijk een goede klik met een gevoel van vertrouwen. Niet de snelle verkoop maar een prettige begeleiding met vooral een luisterend oor voor onze wensen.

Met dit positieve gevoel werden wij door Rob in Allicante luchthaven ontvangen om samen met Daphne onze mogelijke opties door te nemen, waarna met Rob de bezichtigingsrondes werden gereden. Ook dit mochten wij als positief ervaren met name de ongedwongen sfeer, niet verkopen maar de sfeer proeven welk woning bij ons zou passen. Door het goede overleg en de gestructureerde wijze van aanpak waren wij al snel overstag voor aankoop van een mooi appartement in Santiago de la Ribera.

Maar dan begint het papierwerk, ook hierin werden wij perfect in geholpen samen met Puurspanje en Advocaat. En dan het moment van oplevering van ons prachtige appartement, hierin was alles geregeld dankzij Sabrina van Puurspanje.

Kortom, wij zijn zeer tevreden over de gehele gang van zaken, wij zouden het zo weer overdoen met Puurspanje. 

Lees meer
avtar
Familie van Eck

Na er al heel lang over nagedacht te hebben en zoeken hoe we dit het best aan kunnen pakken kwamen we in contact met Puurspanje. 

We hadden al heel lang een wens om iets voor onszelf te hebben in Spanje. Het land waar we altijd naar toe op vakantie gingen.

Na een goed gesprek met Daphne hier in Nederland op een bijeenkomst in Gilze hebben we besloten naar Spanje te gaan.

Toen wij in Spanje aankwamen werden we opgehaald door Daphne. De volgende 2 dagen werden we opgehaald door Rob en hebben we prachtige locaties gezien. Tussen de middag heerlijk ergens geluncht en de mooie plekjes van de omgeving gezien.
Op deze manier hebben we een hele goede indruk gekregen van de huizen en de omgeving.

Dit heeft ons dus ook doen besluiten om te gaan voor een appartement in Mar de Cristal waar we al vanaf het eerste moment verliefd op waren.

Na ons beslissing is alles tot in de puntjes geregeld door Daphne.
Het tekenen bij de notaris en het in contact komen met een advocaat die in Spanje alles voor je regelt. Op deze manier werd ons heel veel zorg uit handen genomen. 

Bij de oplevering van het appartement werden we begeleid door Sabrina die alles heel goed nakijkt en als er iets niet goed is dan wordt dit meteen door haar geregeld. 

Wij genieten nu heerlijk van ons appartement in Mar de Cristal. En zelfs nu mogen we nog contact opnemen als we vragen hebben. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we heel blij zijn dat we met Puurspanje in contact zijn gekomen.

Lees meer
avtar
Ellen & Robbert

Na ons appartement verkocht te hebben zijn Ellen en ik verder gaan kijken naar een nieuw plekje onder de zon.

Via de ’second home’ beurs kwamen we in contact met ‘Puurspanje’. Een professionele aanpak, goede en vertrouwde uitleg. Op basis daarvan hebben we onze afspraak gemaakt om ter plekke enkele projecten te gaan bekijken.

Met enthousiasme en kennis werden we rondgeleid en bezochten we huizen die aan onze wensen voldeden. Fijn dat er goed geluisterd werd naar onze wensen. Dan kom je op een punt om te gaan kopen. Uiteraard wat wikken en wegen tussen project 1, 2 en 3. Maar, de expertise van Puur Spanje komt dan om de hoek kijken. Samen met hen hebben we besloten welk huis het ging worden. En, tot op de dag van vandaag geen spijt van gehad. 

Lees meer