CloseMenu
Beoordeling

property_Image
avtar

Rita & Curd

Beste Puurspanje, Naar een plekje onder de zon waren we op zoek om af en toe de dagelijkse sleur achter ons te laten en te relaxen. Later als we met pensioen zouden gaan zou dit onze tweede thuisbasis worden ☺ Tot voor een paar jaar was Spanje voor ons onontgonnen terrein, verre buitenlandse groepsreizen waren meer aan ons besteed. Een supergeslaagde rondreis doorheen Andalusië bracht hier snel verandering in. De pracht van de natuur, het culturele erfgoed, het culinaire en het temperament van de bewoners in Zuid-Spanje trok ons over de streep om ons te focussen op een woning langsheen één van de vele Costa’s. Uren hebben we doorgebracht achter onze computers om iets te vinden dat qua ligging en qua budget voor ons haalbaar was. … geen sinecure. Uiteindelijk besloten we om de Spanjebeurs te bezoeken om een eerste informatieronde te starten bij een aantal makelaars. Als leek loop je namelijk verloren in de complexe regelgeving met betrekking tot een aankoop in het buitenland. Een aantal maanden later, met wat meer kennis van zaken trokken we voor een tweede maal naar de beurs. Bij onze eerste kennismaking met de vele verkopers op de beurs ging onze aandacht vooral uit naar de stand van “Puurspanje”. De gedrevenheid, zelfzekerheid en professionaliteit van Daphne ontging ons niet en ook bij een tweede bezoek aan die stand trok haar aanstekelijk enthousiasme ons over de streep om met haar team in zee te gaan. Vanaf dat moment kwamen we in een rollercoaster terecht : een meerdaags prospectiereis naar Spanje onder de deskundige begeleiding van Rob , bij thuiskomst alle pro’s en con’s in overweging nemen en overgaan tot de aankoop van een appartement aan de Costa Cálida. De totale afhandeling hiervan, zowel de administratieve als juridische kant werd vlug en correct afgehandeld met dank aan Sabrina en de plaatselijke advocate. We zijn heel tevreden met onze aankoop via “Puurspanje”. Het zijn één voor één betrouwbare en competente mensen die elke individuele aankoop ter harte nemen en die hun klanten op een eerlijke en performante manier informeren. Zelfs na de verkoop zijn ze nog steeds bereikbaar om hulp te bieden en te antwoorden op mails ivm vragen allerhande vragen of bijkomende problemen. Een dikke pluim voor het complete team, ik hoop dat deze positieve noot jullie een boost geeft om op dezelfde manier verder te werken in deze moeilijke tijden. Hopelijk zien we mekaar nog eens terug na corona … Heel veel dank voor de perfecte afhandeling van onze aankoop ! vanwege Rita en Curd

Deel uw ervaring

Heeft u uw droomwoning met Puurspanje gekocht en wilt u delen hoe u dat heeft ervaren?

Stuur ons dan per e-mail een review of referentie inclusief een leuke foto die we bij de review kunnen plaatsen!

Meer referenties

avtar
Jack & Yolande

Al met het eerste contact met Puurspanje was er gelijk een goede klik met een gevoel van vertrouwen. Niet de snelle verkoop maar een prettige begeleiding met vooral een luisterend oor voor onze wensen.

Met dit positieve gevoel werden wij door Rob in Allicante luchthaven ontvangen om samen met Daphne onze mogelijke opties door te nemen, waarna met Rob de bezichtigingsrondes werden gereden. Ook dit mochten wij als positief ervaren met name de ongedwongen sfeer, niet verkopen maar de sfeer proeven welk woning bij ons zou passen. Door het goede overleg en de gestructureerde wijze van aanpak waren wij al snel overstag voor aankoop van een mooi appartement in Santiago de la Ribera.

Maar dan begint het papierwerk, ook hierin werden wij perfect in geholpen samen met Puurspanje en Advocaat. En dan het moment van oplevering van ons prachtige appartement, hierin was alles geregeld dankzij Sabrina van Puurspanje.

Kortom, wij zijn zeer tevreden over de gehele gang van zaken, wij zouden het zo weer overdoen met Puurspanje. 

Lees meer
avtar
Familie van Eck

Na er al heel lang over nagedacht te hebben en zoeken hoe we dit het best aan kunnen pakken kwamen we in contact met Puurspanje. 

We hadden al heel lang een wens om iets voor onszelf te hebben in Spanje. Het land waar we altijd naar toe op vakantie gingen.

Na een goed gesprek met Daphne hier in Nederland op een bijeenkomst in Gilze hebben we besloten naar Spanje te gaan.

Toen wij in Spanje aankwamen werden we opgehaald door Daphne. De volgende 2 dagen werden we opgehaald door Rob en hebben we prachtige locaties gezien. Tussen de middag heerlijk ergens geluncht en de mooie plekjes van de omgeving gezien.
Op deze manier hebben we een hele goede indruk gekregen van de huizen en de omgeving.

Dit heeft ons dus ook doen besluiten om te gaan voor een appartement in Mar de Cristal waar we al vanaf het eerste moment verliefd op waren.

Na ons beslissing is alles tot in de puntjes geregeld door Daphne.
Het tekenen bij de notaris en het in contact komen met een advocaat die in Spanje alles voor je regelt. Op deze manier werd ons heel veel zorg uit handen genomen. 

Bij de oplevering van het appartement werden we begeleid door Sabrina die alles heel goed nakijkt en als er iets niet goed is dan wordt dit meteen door haar geregeld. 

Wij genieten nu heerlijk van ons appartement in Mar de Cristal. En zelfs nu mogen we nog contact opnemen als we vragen hebben. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we heel blij zijn dat we met Puurspanje in contact zijn gekomen.

Lees meer
avtar
Ellen & Robbert

Na ons appartement verkocht te hebben zijn Ellen en ik verder gaan kijken naar een nieuw plekje onder de zon.

Via de ’second home’ beurs kwamen we in contact met ‘Puurspanje’. Een professionele aanpak, goede en vertrouwde uitleg. Op basis daarvan hebben we onze afspraak gemaakt om ter plekke enkele projecten te gaan bekijken.

Met enthousiasme en kennis werden we rondgeleid en bezochten we huizen die aan onze wensen voldeden. Fijn dat er goed geluisterd werd naar onze wensen. Dan kom je op een punt om te gaan kopen. Uiteraard wat wikken en wegen tussen project 1, 2 en 3. Maar, de expertise van Puur Spanje komt dan om de hoek kijken. Samen met hen hebben we besloten welk huis het ging worden. En, tot op de dag van vandaag geen spijt van gehad. 

Lees meer