CloseMenu
Beoordeling

property_Image
avtar

Romy en Luc

Op zoek naar een tweede thuis op aanvaardbare vliegafstand, een goeie levenskwailiteit, lekker eten en drinken en uiteraard met ook de zon van de partij. Dat waren enkele eenvoudige vereisten die wij , Romy en Luc, op het lijstje hadden staan in de zoektocht naar een woning in Spanje op het einde van 2015.

Een eerste bezoek tijdens infodagen in september te Gent hielp ons verder mee besluiten om richting Costa Blanca af te reizen in November ’15. Tijdens de tweede reis in december werd meteen een nieuwbouwappartement in Mil Palmeras aangekocht want ja, we wilden uiteindelijk graag vlakbij zee zitten in een omgeving met gemeenschapelijk zwembad, bij voorkeur met zicht op een mooi aangelegde tuin, zonder slaaf te worden van het onderhoud. Vanaf de kennismaking was Puurspanje onze voorkeursmakelaar en toonde zich meteen als prima begeleider naar de juiste plek.

Over het gehele traject, maar vooral tijdens de fase na de oplevering kwamen de echte services met meerwaarde boven drijven. Wij zijn dan ook een tevreden klant die de juiste mix heeft gevonden in onze zoektocht dankzij het persoonlijke en klantgedreven engagement van Daphne, Rob en Sabrina op gebied van ontdekking en verkenning, locatie, omgeving, beleving en vooral ook de vlotte connecties met (onder)aannemers voor afwerking en inrichting ...met aanvaardbare voorstellen inzake correcte prijs-kwaliteitverhouding.

Wij kijken er naar uit om af en toe onze batterijen op te laden en te genieten van onze tweede thuis in Mil Palmeras.

Deel uw ervaring

Heeft u uw droomwoning met Puurspanje gekocht en wilt u delen hoe u dat heeft ervaren?

Stuur ons dan per e-mail een review of referentie inclusief een leuke foto die we bij de review kunnen plaatsen!

Meer referenties

avtar
Jack & Yolande

Al met het eerste contact met Puurspanje was er gelijk een goede klik met een gevoel van vertrouwen. Niet de snelle verkoop maar een prettige begeleiding met vooral een luisterend oor voor onze wensen.

Met dit positieve gevoel werden wij door Rob in Allicante luchthaven ontvangen om samen met Daphne onze mogelijke opties door te nemen, waarna met Rob de bezichtigingsrondes werden gereden. Ook dit mochten wij als positief ervaren met name de ongedwongen sfeer, niet verkopen maar de sfeer proeven welk woning bij ons zou passen. Door het goede overleg en de gestructureerde wijze van aanpak waren wij al snel overstag voor aankoop van een mooi appartement in Santiago de la Ribera.

Maar dan begint het papierwerk, ook hierin werden wij perfect in geholpen samen met Puurspanje en Advocaat. En dan het moment van oplevering van ons prachtige appartement, hierin was alles geregeld dankzij Sabrina van Puurspanje.

Kortom, wij zijn zeer tevreden over de gehele gang van zaken, wij zouden het zo weer overdoen met Puurspanje. 

Lees meer
avtar
Familie van Eck

Na er al heel lang over nagedacht te hebben en zoeken hoe we dit het best aan kunnen pakken kwamen we in contact met Puurspanje. 

We hadden al heel lang een wens om iets voor onszelf te hebben in Spanje. Het land waar we altijd naar toe op vakantie gingen.

Na een goed gesprek met Daphne hier in Nederland op een bijeenkomst in Gilze hebben we besloten naar Spanje te gaan.

Toen wij in Spanje aankwamen werden we opgehaald door Daphne. De volgende 2 dagen werden we opgehaald door Rob en hebben we prachtige locaties gezien. Tussen de middag heerlijk ergens geluncht en de mooie plekjes van de omgeving gezien.
Op deze manier hebben we een hele goede indruk gekregen van de huizen en de omgeving.

Dit heeft ons dus ook doen besluiten om te gaan voor een appartement in Mar de Cristal waar we al vanaf het eerste moment verliefd op waren.

Na ons beslissing is alles tot in de puntjes geregeld door Daphne.
Het tekenen bij de notaris en het in contact komen met een advocaat die in Spanje alles voor je regelt. Op deze manier werd ons heel veel zorg uit handen genomen. 

Bij de oplevering van het appartement werden we begeleid door Sabrina die alles heel goed nakijkt en als er iets niet goed is dan wordt dit meteen door haar geregeld. 

Wij genieten nu heerlijk van ons appartement in Mar de Cristal. En zelfs nu mogen we nog contact opnemen als we vragen hebben. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we heel blij zijn dat we met Puurspanje in contact zijn gekomen.

Lees meer
avtar
Ellen & Robbert

Na ons appartement verkocht te hebben zijn Ellen en ik verder gaan kijken naar een nieuw plekje onder de zon.

Via de ’second home’ beurs kwamen we in contact met ‘Puurspanje’. Een professionele aanpak, goede en vertrouwde uitleg. Op basis daarvan hebben we onze afspraak gemaakt om ter plekke enkele projecten te gaan bekijken.

Met enthousiasme en kennis werden we rondgeleid en bezochten we huizen die aan onze wensen voldeden. Fijn dat er goed geluisterd werd naar onze wensen. Dan kom je op een punt om te gaan kopen. Uiteraard wat wikken en wegen tussen project 1, 2 en 3. Maar, de expertise van Puur Spanje komt dan om de hoek kijken. Samen met hen hebben we besloten welk huis het ging worden. En, tot op de dag van vandaag geen spijt van gehad. 

Lees meer