fbpx

San Javier

San Javier, centraal gelegen aan de Mar Menor is één van de grotere gemeentes in de regio.


  San Javier, Murcia

Wonen In San Javier

De gemeente San Javier is ontstaan in 1836 en telt inmiddels meer dan 32.000 inwoners. De gemeente ontleent zijn naam aan de kapel, gewijd aan de missionaris St Francisco Javier. Deze kapel werd aan het einde van de zeventiende eeuw gebouwd. Jaarlijks wordt er een internationaal Jazz festival georganiseerd waar sinds 1998 grote jazz artiesten vanuit de hele wereld acte de présence geven in de zomermaanden.

San Javier is tevens de thuisbasis van de militaire academie van de Spaanse luchtmacht, deze diende in het verleden om de haven van Cartagena te beschermen. De academie huisvest tevens de Patrulla Águila, het nationaal acrobatisch showteam van de Spaanse luchtmacht.


Voor, tijdens en na de aankoop zijn wij u graag van dienst voor al uw vragen


https://youtu.be/Q7Lg3wLuE9o

Eten en drinken

Hieronder vindt u enkele voorstellen van horecagelegenheden in dit dorp. Als u opmerkingen of aanvullingen hierop heeft horen wij dit natuurlijk graag!


Meer over San Javier


Denkt u erover om te gaan wonen in Zuid-Spanje, dan kan Puurspanje u uitstekend van dienst zijn. Wij kennen de regio rond San Javier als geen ander. En we weten exact welke dorpen wel en welke juist niet geschikt zijn voor een permanent verblijf. Wij kennen unieke projecten en de beste huizen van de streek.

Voor, tijdens en na de aankoop zijn wij u graag van dienst voor al uw vragen


Andere plaatsen in de buurt

De Costa Calida is rijk aan talloze sfeervolle, authentieke dorpen en steden.

PUURSPANJE INFODAGEN
Kopen met gezond verstand in Spanje
DOWNLOAD UW GRATIS TICKET
6 & 7 NOVEMBER IN GILZE