fbpx

San Juan de los Terreros

San Juan de Los Terreros is een klein dorpje van amper 1000 inwoners, gelegen direct aan de Middellandse Zee.


  Bekijk op kaart

Wonen in San Juan de los Terreros

San Juan De Los Terreros is een dorpje in de Spaanse provincie Almeria aan de gelijknamige costa. Het dorpje ligt aan een natuurlijke baai, met gezellige stranden waar je rustig kunt zwemmen. Er zijn winkels, restaurants en cafeetjes om aan alle comfort te voldoen, maar het dorp ademt toch nog altijd een typisch Spaanse sfeer uit. De plaatselijke overheid deed de laatste jaren veel inspanningen om het dorp nog aantrekkelijker te maken, wat onder andere resulteerde in een prachtige promenade.

 


Voor, tijdens en na de aankoop zijn wij u graag van dienst voor al uw vragen.


https://youtu.be/aBPvFyd5J3c

Eten en drinken

Hieronder vindt u enkele voorstellen van horecagelegenheden in dit dorp. Als u opmerkingen of aanvullingen hierop heeft horen wij dit natuurlijk graag!


Meer over San Juan de los Terreros

Bereikbaarheid
San Juan De Los Terreros ligt op drie kwartier rijden van de luchthaven van Almeria en is ook via de luchthavens van Alicante en Murcia vlot bereikbaar.

Sportief
Op de stranden van San Juan De Los Terreros kan je het hele jaar door terecht. Maar de regio is ook ideaal om te fietsen, wandelen of golfen. En met twee uurtjes autorijden bent u in de Sierra Nevada, hét wintersportgebied van Spanje.

Cultureel
San Juan De Los Terreros is een bijzonder leuk plaatsje, met onder andere een achttiende-eeuws kasteel van waaruit je prachtige uitzichten hebt op de streek. Bovendien bevindt u zich op enkele uren rijden van bekende historische steden als Murcia, Alicante, Granada, Cartagena en Almeria. Wie zich meer op de eetcultuur van Spanje wil toeleggen, vindt zijn gading in de vissersdorpjes in de omgeving, waar u terecht kunt voor verse visspecialiteiten.


Denkt u erover om te gaan wonen in Zuid-Spanje, dan kan Puurspanje u uitstekend van dienst zijn. Wij kennen de regio rond San Juan de los Terreros als geen ander. En we weten exact welke dorpen wel en welke juist niet geschikt zijn voor een permanent verblijf. Wij kennen unieke projecten en de beste huizen van de streek.

Voor, tijdens en na de aankoop zijn wij u graag van dienst voor al uw vragen.


Andere plaatsen in de buurt

De Costa Calida is rijk aan talloze sfeervolle, authentieke dorpen en steden.

PUURSPANJE INFODAGEN
Kopen met gezond verstand in Spanje
DOWNLOAD UW GRATIS TICKET
6 & 7 NOVEMBER IN GILZE