fbpx

San Miguel de Salinas

San Miguel de Salinas ligt ongeveer op 1o kilometer van de stranden van de Middellandse Zee.


  San Miguel de Salinas, Spain

Wonen In San miguel De Salinas

San Miguel de Salinas is een van die schilderachtige traditionele Spaanse dorpjes die net in het binnenland liggen van de zuidelijke Costa Blanca in Spanje.

San Miguel de Salinas is geliefd bij expats, die er voor gekozen hebben om niet te verbijven in de drukke toeristische oorden aan de kust zoals Torrevieja en Guardamar del Segura.

De dichtstbijzijnde vakantieoorden aan de kust: Torrevieja, Playa Flamenca en La Zenia, bereikt u na minder dan tien minuten rijden met de auto. De Laguna Salada Torrevieja (zoutmeer) is ideaal voor wandeltochten en om vogels te kijken en dat op slechts vijf minuten rijden met de auto.

 


Voor, tijdens en na de aankoop zijn wij u graag van dienst voor al uw vragen


Eten en drinken

Hieronder vindt u enkele voorstellen van horecagelegenheden in dit dorp. Als u opmerkingen of aanvullingen hierop heeft horen wij dit natuurlijk graag!


Meer over San Miguel de Salinas

San Miguel de Salinas geniet van een mediterraan klimaat, met meer dan 300 zonnige dagen schijnt zelfs in de winter de zon vaker dan dat het regent.

De golfbanen van Las Ramblas, Villamartin en Campoamor bereikt u na minder dan vijftien minuten rijden met de auto, evenals de kustplaatsen van Playa Flamenca, Campomar, La Zenia en Cabo Roig.

De luxe, exclusieve golfbaan Las Colinas ligt op de grens van San Miguel de Salinas en Orihuela Costa.


Denkt u erover om te gaan wonen in Zuid-Spanje, dan kan Puurspanje u uitstekend van dienst zijn. Wij kennen de regio rond San Miguel de Salinas als geen ander. En we weten exact welke dorpen wel en welke juist niet geschikt zijn voor een permanent verblijf. Wij kennen unieke projecten en de beste huizen van de streek.

Voor, tijdens en na de aankoop zijn wij u graag van dienst voor al uw vragen