fbpx

Santiago de la Ribera

Bekijk op kaart

Santiago de la Ribera is in 1888 ontstaan uit de landerijen van de finca Torre Minguez.

In korte tijd werd Santiago de la Ribera een zomerverblijf voor de inwoners van het gebied en de stad Murcia, en werden er prachtige villa’s aan de oever van de Mar Menor gebouwd. Het lange zandstrand met bijbehorende boulevard gaat naadloos over in die van Lo Pagan en San Pedro del Pinatar. Langs de boulevard vindt u tal van authentieke Spaanse barretjes en restaurants, maar ook speeltuintjes en watersportscholen. Santiago de la Ribera is tevens de locatie vanwaar uw een tot kunt nemen naar de La Manga aan de andere kant van de Mar Menor.

WONEN IN SANTIAGO DE LA RIBERA

Denkt u erover om te gaan wonen in Zuid-Spanje, dan kan Puurspanje u uitstekend van dienst zijn. Wij kennen de regio rond de Mar Menor als geen ander. En we weten exact welke dorpen wel en welke juist niet geschikt zijn voor een permanent verblijf. Wij kennen unieke projecten en de beste huizen van de streek.

Voor, tijdens en na de aankoop zijn wij u graag van dienst voor al uw vragen.

  • Heerlijk klimaat
  • Prachtige stranden
  • Authentieke dorpen

Meer informatie

Weekmarkt op woensdag

Eten en drinken

Hieronder vindt u enkele voorstellen van horecagelegenheden in dit dorp. Als u opmerkingen of aanvullingen hierop heeft horen wij dit natuurlijk graag!

dorpen_santiago_de_la_ribera-restaurants
Lees meer
banner_dorpen_santiago_de_la_ribera-2

DORPEN IN DE BUURT

Onderstaand enkele dorpen in de directe omgeving.