fbpx

Cabo Roig

Bekijk op kaart

Cabo Roig is een mooie plek aan de Middellandse Zee, die u zal doen genieten van haar landschappen, u laat onstpannen en waar u zich het hele jaar door zal vermaken.

Cabo Roig maakt deel uit van Orihuela Costa, in het zuiden van de Costa Blanca. De urbanisatie is eind jaren 50 ontstaan en is gekend door haar mooie zandstranden omgeven door imposante kliffen met prachtige uitzichten over de Middellandse Zee. Door de enorme diversiteit aan internationale restaurants en barretjes is het er voor iedereen goed toeven. De mooie jachthaven biedt naast de meer dan 200 ligplaatsen, tal van andere faciliteiten. Zo is er een watersportschool waar je kunt wakeboarden, zeilen, windsurfen en duiken. Tevens is het mogelijk om kajaks en jetski’s te huren. De oude verdedigingstoren uit de 16de eeuw is volledig gerestaureerd en maakt onderdeel uit van een restaurant. Vanuit het terras heeft u een subliem uitzicht over de Middellandse Zee met in de verte de landtong La Manga del Menor. In de zomer worden de, met een blauwe vlag bekroonde, stranden druk bezocht door internationale toeristen.

WONEN IN CABO ROIG

Denkt u erover om te gaan wonen in Zuid-Spanje, dan kan Puurspanje u uitstekend van dienst zijn. Wij kennen de regio rond de Mar Menor als geen ander. En we weten exact welke dorpen wel en welke juist niet geschikt zijn voor een permanent verblijf. Wij kennen unieke projecten en de beste huizen van de streek.

Voor, tijdens en na de aankoop zijn wij u graag van dienst voor al uw vragen.

  • Heerlijk klimaat
  • Prachtige stranden
  • Authentieke dorpen

Eten en drinken

Hieronder vindt u enkele voorstellen van horecagelegenheden in dit dorp. Als u opmerkingen of aanvullingen hierop heeft horen wij dit natuurlijk graag!

dorpen_cabo_roig-restaurants
Lees meer
banner_dorpen_cabo_roig-2

DORPEN IN DE BUURT

Onderstaand enkele dorpen in de directe omgeving.