CloseMenu

Beste regio van Spanje

Activiteiten in de regio

Niet alleen het klimaat maar ook bezienswaardigheden zoals natuurparken en activiteiten als golf, strand en shoppen zijn natuurlijk aanwezig.

Lees meer over wat er zoal te zien en beleven valt in de Costa Calida & Costa Blanca.

Activiteiten & bezienswaardigheden

alternativeText
Waterparken

alternativeText
Uitstapjes

alternativeText
Scooterverhuur

alternativeText
Sporten

alternativeText
Shopping

Er zijn verschillen shopping centers in de regio. Deze winkelcentra hebben een groot aanbod aan modeketens en een ruim gedeelte met verschillende restaurants, speelgelegenheid voor de kinderen, en sommige een bioscoop en spelletjeshal. Veelal zijn ook gezellige barretjes en een grote supermarkt aanwezig. Genoeg te doen dus. Daarnaast hebben de grote steden vaak een gezellig oud centrum met prachtige straatjes. Daarin vinden we natuurlijk winkels, maar ook tapasrestaurantjes, barretjes en eetgelegenheden. In bijna alle grote winkelcentra hangen grote tv schermen, want uiteraard erg belangrijk voor de Spanjaarden; voetbal kijken.

alternativeText
Golfbanen

Binnen een straal van 50 kilometer ontstond in de afgelopen jaren een golfparadijs met ruim twintig golfbanen.

alternativeText
Fietsverhuur

alternativeText
Natuurparken

Wat zijn de mooiste plaatsen en natuurgebieden in Murcia? Puurspanje geeft u een overzicht van de belangrijkste bezienswaardigheden en hoogtepunten om te zien in de provincie Murcia.

alternativeText
Pretparken

Pretparken te kust en te keur in de regio! Verken de mooiste pretparken voor jong en oud.

alternativeText
Duiken

En nog veel meer

Bovenstaande is slechts een kleine selectie van alle bezienswaardigheden en activiteiten in de regio. Bent u benieuwd naar specifieke dingen om te doen in de Costa Calida of Costa Blanca neem dan contact met ons.

Wij vertellen u graag alles over activeiten en bezienswaardigheden in Zuid-Spanje. In het bijzonder de regio waarin wij woonachtig en werkzaam zijn.

Nederlandstalige makelaar

Zelf geen ster in de Spaanse taal? Geen zorgen, we helpen u graag bij het vinden van uw droomhuis. Puurspanje is een Nederlandstalige makelaar in Spanje. Het is namelijk wel zo fijn om in uw eigen taal uit te kunnen leggen wat u precies zoekt in uw nieuwe woning.

Staat altijd voor u klaar

Puurspanje biedt service die verder gaat dan de drempel van uw nieuwe huis. We helpen u ook na de koop als u bijvoorbeeld tegen problemen aanloopt. We zijn het Nederlandstalige aanspreekpunt voor al uw vragen.