fbpx

Campoamor

In deze badplaats, met 320 dagen zon, is het 12 maanden per jaar goed toeven.


  Dehesa de Campoamor, Alicante, Spain

Wonen In Campoamor

Campoamor maakt deel uit van Orihuela Costa en heeft een prachtige kustlijn met 2,5 km aan schitterende witte stranden. De urbanisatie is sinds de jaren ’60 in ontwikkeling en dankt zijn naam aan de Spaanse dichter en schrijver Ramon de Campoamor. De jachthaven van Campoamor heeft een origineel ontwerp, dat zich mooi aanpast aan het landschap. Naast de bijna 350 ligplaatsen beschikt de haven over tal van andere faciliteiten waaronder een restaurant, bar en watersportschool. Aan de kust vindt u verschillende exclusieve restaurants en gezellige chiringuito’s. De urbanisatie breidt zich ook vandaag de dag nog verder uit richting het binnenland. Hier vindt u nieuwe commerciële centra voorzien van supermarkten, winkels, internationale restaurants en terrasjes.


Voor, tijdens en na de aankoop zijn wij u graag van dienst voor al uw vragen


Eten en drinken

Hieronder vindt u enkele voorstellen van horecagelegenheden in dit dorp. Als u opmerkingen of aanvullingen hierop heeft horen wij dit natuurlijk graag!


Meer over Campoamor


Denkt u erover om te gaan wonen in Zuid-Spanje, dan kan Puurspanje u uitstekend van dienst zijn. Wij kennen de regio rond Campoamor als geen ander. En we weten exact welke dorpen wel en welke juist niet geschikt zijn voor een permanent verblijf. Wij kennen unieke projecten en de beste huizen van de streek.

Voor, tijdens en na de aankoop zijn wij u graag van dienst voor al uw vragen