fbpx

Cartagena

CARTAGENA: CULTUREEL ERFGOED

Cartagena is een authentieke, Spaanse stad met een rijk, Romeins verleden. Dat onthullen de restanten van de stadsmuur, de kastelen op de omringende bergen, het tweeduizend jaar oude amfitheater en de Romeinse kathedraal al.  Maar breng zeker ook een bezoek aan de Romeinse opgravingen, de musea en de historische monumenten.

CARTAGENA: LEVENDIGE HAVENSTAD

Cartagena is de thuishaven van de Spaanse marinevloot, uitgerust met onderzeeërs, fregatten en een prachtig kapiteinskwartier. De grote haven is naast een plezierjachthaven ook een belangrijke bezienswaardigheid voor grote cruiseschepen uit Amerika en Japan. Die meren in de havenstad aan omwille van de historische rijkdom.  

SLENTEREN LANGS TERRASSEN EN WINKELSTRATEN IN CARTAGENA

Shopaholics halen in Cartagena hun hart op in de talrijke winkels, winkelcentra en authentieke, Spaanse winkeltjes. De honger stillen of de dorst lessen doen ze in één van de talrijke bars, restaurants en terrassen. TIP: proef zeker de zoete Licor 43, typisch Cartageens en steeds bekender in de rest van Europa.  

CARTAGENA ADEMT CULTUUR

Cartagena is erkend als cultureel erfgoed. Hierdoor kan de stad verder investeren in de renovatie en de bouw van culturele gebouwen zoals theaters en congrescentra. Dat zie je bijvoorbeeld in het nieuwe congrescentrum ‘El Batel’. Hoog op de culturele agenda staan de vele festivals en evenementen. Niet te missen is de ‘Cartagineses y Romanos’ tijdens de laatste 2 weken van september. Verschillende optochten door de stad dompelen je dan onder in een prachtig spektakel. Een mix van Romeinse kostuums, paarden en olifanten, vuurspuwers en rijdende kanonnen voeren je mee naar de Romeinse oorlogen en tijden van winnaars en verliezers.

HUIS KOPEN IN SPANJE?
VERTROUW OP PUURSPANJE

Wat weerhoudt jou ervan om voluit voor je droom te gaan en een huis in Spanje te kopen? Voor de prijs moet je het niet laten. Je hebt al een appartement vanaf 120.000 euro, een huis vanaf 155.000 euro en een villa vanaf 189.000 euro. Huis kopen in Spanje? Reken op Puurspanje.

Een huis kopen in Spanje doe je met Puurspanje! Puurspanje is een betrouwbaar familiebedrijf: “Wij kunnen ons perfect inleven in jouw wensen en verwachtingen, want wij putten uit meer dan 10 jaar ervaring”.

Wij weten bovendien heel goed waarover wij praten. Vraag maar aan de honderden klanten uit België en Nederland die wij sinds 2005 hebben geholpen om een huis in Spanje te kopen.

  • Een nieuw leven onder de zon?
  • Je eigen vakantieplek op twee uurtjes vliegen?
  • Een slimme vastgoedinvestering in vakantieland Spanje?