CloseMenu
Costa Blanca REGIO

Huis kopen Daya Vieja?

Daya Vieja is een klein dorpje omringd door sinaasappel- en citroenboomgaarden.

regio

Woningen in Daya Vieja

Wonen In Daya Vieja

Gelegen in het hart van de Vega Baja aan de Costa Blanca van Spanje, op ongeveer 10 kilometer landinwaarts van de spectaculaire stranden van Guardamar del Segura en Torrevieja.

Daya Vieja heeft wel zijn voorzieningen, maar profiteert vooral van de nabijheid van grotere steden met nog meer voorzieningen, waaronder bars, supermarkten, restaurants en alles wat u nodig heeft voor uw dagelijkse leven.

Voor, tijdens en na de aankoop zijn wij u graag van dienst voor al uw vragen

the-fountain-outside-1.jpg

Woningaanbod op maat?

Maak een zoekprofiel door uw woonwensen en favoriete Spaanse regio aan ons door te geven. We zorgen ervoor dat u binnen een paar dagen een top 5 met woningen toegestuurd krijgt die volledig passen bij uw wensen en behoeften.


Eten en drinken

Hieronder vindt u enkele voorstellen van horecagelegenheden in dit dorp. Als u opmerkingen of aanvullingen hierop heeft horen wij dit natuurlijk graag!

Meer over Daya Vieja

dorpen_san_pedro_del_pinatar-1-1.jpg

Denkt u erover om te gaan wonen in Zuid-Spanje, dan kan Puurspanje u uitstekend van dienst zijn. Wij kennen de regio rond Daya Vieja als geen ander. En we weten exact welke dorpen wel en welke juist niet geschikt zijn voor een permanent verblijf. Wij kennen unieke projecten en de beste huizen van de streek.

Voor, tijdens en na de aankoop zijn wij u graag van dienst voor al uw vragen

dorpen_san_pedro_del_pinatar-3-1.jpg

BIJZONDERE PLEKJES

Andere dorpen en steden

Het team van Puurspanje

Puurspanje is een familiebedrijf dat er alles aan doet om ervoor te zorgen dat u uw droomhuis in Spanje vindt. We zijn meer dan een makelaar, want onze service stopt niet bij de aankoop van uw nieuwe huis. We regelen alles: van het koopcontract tot de verzekeringen. Maar ook als u bijvoorbeeld hulp nodig heeft bij het aanvragen van een Spaanse bankrekening of een goede tandarts of dokter zoekt in de regio. U kunt altijd bij ons terecht!