CloseMenu
Beoordeling

property_Image
avtar

Andre & Erica

Wij hadden een droom, een appartement of finca in de buurt van Valencia. Al heel wat gezien, erg duur en niet wat we wilden.

Maart 2019, op naar de secondhome beurs, in Utrecht. Pfff wat zijn er een hoop standjes voor Spanje. En allemaal hetzelfde, ze gooiden met huizen en appartementen, en met de woorden we moeten. Dat laatste gaat niet, niets moet.

En daar was de stand van Puurspanje, Rob, Daphne en Coert. De eerste vraag van Rob, wat kan ik voor jullie doen, he moeten we niets dan? En dat niet moeten is nu 2 jaar later nog steeds het belangrijkste. Rob gaf aan dat hij ons een hoop huizen kon laten zien, hij vond het veel belangrijker om te weten is dit huis alleen voor ons, voor kinderen of kleinkinderen, wat willen we dat er te doen is. Zo, wat een verademing. Eerst de omgeving gaan bekijken, wil ik hier wel een appartement, we hebben het dan over de costa Cálida(nooit van gehoord).

Oktober 2019, daar gaan we is kijken wat we in dit gebied kunnen vinden. Ik zal het vertellen, rust, prachtige stranden en heerlijke mensen. Natuurlijk na een half jaar mailcontact wist Puurspanje wel wat wij zochten, en de eerste dag met Rob op pad, was meteen raak. We werden verliefd op de Mar Menor aan de ene kant, en 10 minuten rijden de Middelandse Zee aan de andere kant. Heerlijk rustig, maar als je drukte wil dan kan dat ook, alles is te rijden in 30 minuten.

We waren alweer bijna op weg richting huis toch wilden we eigenlijk wel kopen. Zoveel vragen. Kom naar kantoor en we gaan het erover hebben. Dat is en was voor ons het belangrijkste, geen druk.

We zijn op dit moment in ons mooie appartement in Mar de Cristal, aan het inrichten zoals wij dat willen.

Puurspanje heeft zoveel vragen beantwoord de laatste 2 jaar, en zijn er ook nu nog. Natuurlijk, ze hebben ontzettend veel contacten en daar kan je als koper je voordeel mee doen, maar je bepaalt nog steeds zelf hoe en wat je wil.

Dank je wel, Rob, Sabrina,Daphne en Coert, mochten we een nieuwe droom in Spanje zoeken, dan weten wij jullie te vinden.

Deel uw ervaring

Heeft u uw droomwoning met Puurspanje gekocht en wilt u delen hoe u dat heeft ervaren?

Stuur ons dan per e-mail een review of referentie inclusief een leuke foto die we bij de review kunnen plaatsen!

Meer referenties

avtar
Monique Tausch & Rob van Rooijen

Onze eerste kennismaking was op de second home beurs in Utrecht, en het “gevoel” was goed. In het begin van de Corona periode zagen wij ons droom appartement via de nieuwsbrief voorbij komen. Aangezien wij niet naar Spanje konden afreizen, heeft het team van Puurspanje video’s toegestuurd van de omgeving, zodat we een goede indruk kregen. We hebben toen definitief gekozen voor een Penthouse in Marau Beach in Santiago de la Ribera. In juli 2020 konden wij eindelijk naar Spanje afreizen en heeft Rob ons alsnog alle mooie plekjes in de regio laten zien en laten proeven. Wat zijn we toen verwend. Ook zijn we tijdens deze reis naar de notaris geweest waar we de (Nederlands talige) advocaat gemachtigd hebben om voor ons te kunnen tekenen. Vanaf dat moment zijn we totaal ontzorgd. De nieuwbouw startte in oktober 2020 en zou volgens plan april 2022 opgeleverd worden. Maandelijks werden we via foto’s op de hoogte gehouden. Door Corona moesten de keuze momenten on-line plaats vinden. Hoe fijn was het dat Daphne ons via FaceTime de tegel combinaties kon tonen. Uiteindelijk is ons penthouse begin maart 2022 opgeleverd, waarbij we een hartelijk ontvangst van Sabrina kregen. Zij heeft de oplevering voor ons gedaan en de puntjes op de i gezet. Al met al zijn wij super tevreden met de werkwijze van Puurspanje. Wij kunnen nu gaan genieten van al het goede wat Spanje te bieden heeft.

Lees meer
avtar
Maureen & Cor

Ook wij zijn fantastisch geholpen door het team van Puurspanje bij het verwezenlijken van onze Spaanse droom.  Net als velen liepen wij ook al jaren met het idee om een appartement te kopen in Spanje. Toch kwam het er maar niet van omdat we steeds maar weer de bekende beren op de weg zagen staan. Dit veranderde toen we in contact kwamen met Puurspanje. Al onze vragen werden door Daphne beantwoord en zij nam, door haar enthousiasme,  zienderogen ook onze twijfels weg. We hebben de knoop doorgehakt en zijn naar Spanje gevlogen om ons te gaan "oriënteren".  Rob heeft ons vervolgens niet alleen prachtige appartementen laten zien maar heeft ons ook laten kennismaken met de omgeving. De manier hoe hij dit deed verdiend zeker alle lof en menig makelaar kan daar een voorbeeld aan nemen. Dit geldt ook zeker voor Daphne, Sabrina en Coert. Het complete team straalt vertrouwen uit, staat voor je klaar en neemt je alle zorgen uit handen. Hoewel we gingen om te oriënteren liepen ook wij tegen ons paleisje aan.  Bij de aankoop zijn we ook constant begeleidt door Puurspanje.  Wij genieten volop van onze eigen Spaanse droom en kunnen het soms nog steeds niet bevatten dat wij de trotse eigenaren zijn van een heerlijk appartement met een fantastisch uitzicht in Spanje.

Lees meer
avtar
Charlotte & Stefan

Wij hebben ons laten begeleiden door het Familyteam “PUURSPANJE”. Zowel Daphne, Coert, Rob en Sabrina helpen elk op hun specifieke ongedwongen manier met elk hun eigen takenpakket. De preselectie werd vastgelegd door Daphne en Rob reed rond tijdens onze zoektocht naar een geschikte woning. Coert kwam mee naar de advocaat en Sabrina zorgde voor de oplevering. De zoektocht, aankoop en afhandeling worden “Puur” afgewerkt. Wij kochten op plan en volgden de evolutie van het project mee via foto’s die Rob ons maandelijks doorstuurde. Wij zijn zeer tevreden over hun aanpak en service en genieten volop van ons 2e verblijf! Ook nu kunnen wij nog steeds bij hen terecht met al onze vragen. Vriendelijke groeten, Charlotte en Stefan

Lees meer