CloseMenu
Beoordeling

property_Image
avtar

Anja & Kris

In volle coronaperiode een eigen stulpje kopen in Spanje is toch een uitdaging waarin we in geslaagd zijn dank zij PUURSPANJE. We zijn echte globetrotters maar we wisten algauw dat we een leven voor en na corona gingen hebben vandaar onze beslissing. Het zoeken van eigen appartement was eenvoudig. Onze vrienden hadden net een appartement gekocht in Spanje en zijn deze in juli gaan bezoeken. We waren direct verkocht. Dus van kiezen was er niet veel sprake meer.

Het was nu net dé perfecte vastgoedmakelaar vinden. Ik had er eind augustus 3 aangeschreven en mijn buikgevoel ging direct uit naar Puurspanje. We kregen telefonisch direct transparante informatie en Daphne speelde erg kort op de bal op alle vragen die we stelden en daar houden we van. Bij ons eerste fysiek gesprek in hun kantoor in september hebben we de nog extra informatie gekregen van Daphne over de aankoop en hebben we een sightseeing tour gekregen van Rob. Ondanks dat we omgeving al kenden heeft hij toch nog leuke dingen leren kennen. We hebben het allemaal laten bezinken en de knoop hebben we 2 dagen nadien definitief doorgehakt. Na het betalen van het voorschot is de bal echt beginnen rollen. Enkele dagen nadien stonden we al bij de Spaanse notaris om volmacht te geven aan onze plaatselijke advocaat.

Van opdringen voor het aankopen in deze moeilijke tijden heb ik bij Puurspanje nooit gevoeld. Kopen is fijn, super, fantastisch. Niet kopen jammer maar goed … misschien later.

Ondertussen zijn we een paar coronamaanden en lockdown weken verder en is de aankoop definitief. Puurspanje heeft alles correct opgevolgd. Aansluiten van internet, oplevering van appartement , … We hebben zelf een mooie attentie gekregen bij de aankoop van ons appartement.

Zelf na de verkoop heb ik nog een paar keer contact opgenomen met Puur Spanje. Ze blijven bereikbaar en dat vinden we top. Een aanspreekpunt in je eigen taal in een voor ons nog vreemd land vinden we wel een geruststelling.

Dus lieve mensen als jullie aarzelen om iets te kopen in Spanje …. wacht niet! Stel het niet uit want met Puurspanje zijn jullie in goeie handen.

Anja en Kris

Deel uw ervaring

Heeft u uw droomwoning met Puurspanje gekocht en wilt u delen hoe u dat heeft ervaren?

Stuur ons dan per e-mail een review of referentie inclusief een leuke foto die we bij de review kunnen plaatsen!

Meer referenties

avtar
Monique Tausch & Rob van Rooijen

Onze eerste kennismaking was op de second home beurs in Utrecht, en het “gevoel” was goed. In het begin van de Corona periode zagen wij ons droom appartement via de nieuwsbrief voorbij komen. Aangezien wij niet naar Spanje konden afreizen, heeft het team van Puurspanje video’s toegestuurd van de omgeving, zodat we een goede indruk kregen. We hebben toen definitief gekozen voor een Penthouse in Marau Beach in Santiago de la Ribera. In juli 2020 konden wij eindelijk naar Spanje afreizen en heeft Rob ons alsnog alle mooie plekjes in de regio laten zien en laten proeven. Wat zijn we toen verwend. Ook zijn we tijdens deze reis naar de notaris geweest waar we de (Nederlands talige) advocaat gemachtigd hebben om voor ons te kunnen tekenen. Vanaf dat moment zijn we totaal ontzorgd. De nieuwbouw startte in oktober 2020 en zou volgens plan april 2022 opgeleverd worden. Maandelijks werden we via foto’s op de hoogte gehouden. Door Corona moesten de keuze momenten on-line plaats vinden. Hoe fijn was het dat Daphne ons via FaceTime de tegel combinaties kon tonen. Uiteindelijk is ons penthouse begin maart 2022 opgeleverd, waarbij we een hartelijk ontvangst van Sabrina kregen. Zij heeft de oplevering voor ons gedaan en de puntjes op de i gezet. Al met al zijn wij super tevreden met de werkwijze van Puurspanje. Wij kunnen nu gaan genieten van al het goede wat Spanje te bieden heeft.

Lees meer
avtar
Maureen & Cor

Ook wij zijn fantastisch geholpen door het team van Puurspanje bij het verwezenlijken van onze Spaanse droom.  Net als velen liepen wij ook al jaren met het idee om een appartement te kopen in Spanje. Toch kwam het er maar niet van omdat we steeds maar weer de bekende beren op de weg zagen staan. Dit veranderde toen we in contact kwamen met Puurspanje. Al onze vragen werden door Daphne beantwoord en zij nam, door haar enthousiasme,  zienderogen ook onze twijfels weg. We hebben de knoop doorgehakt en zijn naar Spanje gevlogen om ons te gaan "oriënteren".  Rob heeft ons vervolgens niet alleen prachtige appartementen laten zien maar heeft ons ook laten kennismaken met de omgeving. De manier hoe hij dit deed verdiend zeker alle lof en menig makelaar kan daar een voorbeeld aan nemen. Dit geldt ook zeker voor Daphne, Sabrina en Coert. Het complete team straalt vertrouwen uit, staat voor je klaar en neemt je alle zorgen uit handen. Hoewel we gingen om te oriënteren liepen ook wij tegen ons paleisje aan.  Bij de aankoop zijn we ook constant begeleidt door Puurspanje.  Wij genieten volop van onze eigen Spaanse droom en kunnen het soms nog steeds niet bevatten dat wij de trotse eigenaren zijn van een heerlijk appartement met een fantastisch uitzicht in Spanje.

Lees meer
avtar
Charlotte & Stefan

Wij hebben ons laten begeleiden door het Familyteam “PUURSPANJE”. Zowel Daphne, Coert, Rob en Sabrina helpen elk op hun specifieke ongedwongen manier met elk hun eigen takenpakket. De preselectie werd vastgelegd door Daphne en Rob reed rond tijdens onze zoektocht naar een geschikte woning. Coert kwam mee naar de advocaat en Sabrina zorgde voor de oplevering. De zoektocht, aankoop en afhandeling worden “Puur” afgewerkt. Wij kochten op plan en volgden de evolutie van het project mee via foto’s die Rob ons maandelijks doorstuurde. Wij zijn zeer tevreden over hun aanpak en service en genieten volop van ons 2e verblijf! Ook nu kunnen wij nog steeds bij hen terecht met al onze vragen. Vriendelijke groeten, Charlotte en Stefan

Lees meer