CloseMenu
Beoordeling

property_Image
avtar

Diana & Ronald

Wat een professionele begeleiding en enthousiasme van dit aankoopproces door de makelaars van Puurspanje, van begin tot eind!

Een tijd lang hebben wij rondgelopen met de gedachte over een 2e huis in Zuid Europa voor het overwinteren en voor een investering in vastgoed om het later eventueel te verhuren. Toen wij eind 2018 voldoende financiële middelen hiervoor hadden, zijn we ons verder gaan oriënteren. De beste opties leken ons Spanje en Italië. De laatste viel al gauw af, en zo zijn we begin 2019 gaan oriënteren op het kopen van een 2e huis in Spanje. Malaga is bekeken, Costa Blanca Noord en Costa Blanca Zuid.

Een vriend tipte ons op Puurspanje en die hebben wij gebeld om een afspraak te maken om naar huizen te kijken in de zomervakantie in 2019 in de Costa Cálida, net onder de Costa Blanca. Wat opviel bij de bezichtigingen was, dat er door Puurspanje alleen maar nieuwbouw woningen werden aangeboden en dat er uitgebreid is gekeken naar onze wensenlijst die we van tevoren kenbaar hadden gemaakt, waarop een huizenselectie is gemaakt. Bovendien begeleidde Rob ons niet alleen de bij bezichtigingen van deze huizen, maar hij liet ons ook uitgebreid de volledige omgeving zien, inclusief alle hotspots. We hebben afgesproken om 2 middagen te kijken naar verschillende woningen.

Op de 2e dag, uitgerekend de laatste woning die we zagen, sloeg de vonk over en hadden we het huis gevonden die precies bij ons zou passen. Diezelfde dag hebben wij kenbaar gemaakt dat we deze woning wilden kopen en hebben we het door middel van een aanbetaling diezelfde dag nog van de markt gehaald. Puurspanje heeft ons vervolgens met een Nederlandse advocate in contact gebracht die het hele aankoopproces heeft begeleid. Hierin zijn wij stap voor stap door het proces geholpen. Na het tekenen van het voorlopig koopcontract, heeft Puurspanje ons in contact gebracht met een professioneel meubelbedrijf, die de belangrijkste meubels zou leveren. Ook heeft het advocatenbureau zorg gedragen voor de aansluiting van het water en de elektriciteit. Toen wij de sleutels kregen, waren de belangrijkste meubels al geleverd en was het huis al praktisch bewoonbaar.

Ook de nazorg wordt door Puurspanje zeer serieus genomen en zien zij (terecht) als een onderscheidende factor in de Spaanse makelaarsjungle. Sabrina heeft diverse zaken voor ons bijzonder snel geregeld, nadat de aankoop een feit was. Op 18 december 2019 hebben wij de sleutels gekregen. De eerste 3 dagen die in ons nieuwe huis is er Internet aangesloten, is er een alarmsysteem geplaatst en hebben we een gesprek gehad over een sleuteladres en schoonmaak mogelijkheden, allemaal door Puurspanje aangedragen en geregeld.

Inmiddels zijn we eind februari 2020 voor de 2e keer geweest en zien we uit naar ons volgende bezoek. Daphne, Coert, Rob en Sabrina, hartelijk dank voor de begeleiding. Wij zullen jullie zeker aan iedereen aanbevelen die overweegt een huis te kopen in de omgeving van de Mar Menor.

Deel uw ervaring

Heeft u uw droomwoning met Puurspanje gekocht en wilt u delen hoe u dat heeft ervaren?

Stuur ons dan per e-mail een review of referentie inclusief een leuke foto die we bij de review kunnen plaatsen!

Meer referenties

avtar
Monique Tausch & Rob van Rooijen

Onze eerste kennismaking was op de second home beurs in Utrecht, en het “gevoel” was goed. In het begin van de Corona periode zagen wij ons droom appartement via de nieuwsbrief voorbij komen. Aangezien wij niet naar Spanje konden afreizen, heeft het team van Puurspanje video’s toegestuurd van de omgeving, zodat we een goede indruk kregen. We hebben toen definitief gekozen voor een Penthouse in Marau Beach in Santiago de la Ribera. In juli 2020 konden wij eindelijk naar Spanje afreizen en heeft Rob ons alsnog alle mooie plekjes in de regio laten zien en laten proeven. Wat zijn we toen verwend. Ook zijn we tijdens deze reis naar de notaris geweest waar we de (Nederlands talige) advocaat gemachtigd hebben om voor ons te kunnen tekenen. Vanaf dat moment zijn we totaal ontzorgd. De nieuwbouw startte in oktober 2020 en zou volgens plan april 2022 opgeleverd worden. Maandelijks werden we via foto’s op de hoogte gehouden. Door Corona moesten de keuze momenten on-line plaats vinden. Hoe fijn was het dat Daphne ons via FaceTime de tegel combinaties kon tonen. Uiteindelijk is ons penthouse begin maart 2022 opgeleverd, waarbij we een hartelijk ontvangst van Sabrina kregen. Zij heeft de oplevering voor ons gedaan en de puntjes op de i gezet. Al met al zijn wij super tevreden met de werkwijze van Puurspanje. Wij kunnen nu gaan genieten van al het goede wat Spanje te bieden heeft.

Lees meer
avtar
Maureen & Cor

Ook wij zijn fantastisch geholpen door het team van Puurspanje bij het verwezenlijken van onze Spaanse droom.  Net als velen liepen wij ook al jaren met het idee om een appartement te kopen in Spanje. Toch kwam het er maar niet van omdat we steeds maar weer de bekende beren op de weg zagen staan. Dit veranderde toen we in contact kwamen met Puurspanje. Al onze vragen werden door Daphne beantwoord en zij nam, door haar enthousiasme,  zienderogen ook onze twijfels weg. We hebben de knoop doorgehakt en zijn naar Spanje gevlogen om ons te gaan "oriënteren".  Rob heeft ons vervolgens niet alleen prachtige appartementen laten zien maar heeft ons ook laten kennismaken met de omgeving. De manier hoe hij dit deed verdiend zeker alle lof en menig makelaar kan daar een voorbeeld aan nemen. Dit geldt ook zeker voor Daphne, Sabrina en Coert. Het complete team straalt vertrouwen uit, staat voor je klaar en neemt je alle zorgen uit handen. Hoewel we gingen om te oriënteren liepen ook wij tegen ons paleisje aan.  Bij de aankoop zijn we ook constant begeleidt door Puurspanje.  Wij genieten volop van onze eigen Spaanse droom en kunnen het soms nog steeds niet bevatten dat wij de trotse eigenaren zijn van een heerlijk appartement met een fantastisch uitzicht in Spanje.

Lees meer
avtar
Charlotte & Stefan

Wij hebben ons laten begeleiden door het Familyteam “PUURSPANJE”. Zowel Daphne, Coert, Rob en Sabrina helpen elk op hun specifieke ongedwongen manier met elk hun eigen takenpakket. De preselectie werd vastgelegd door Daphne en Rob reed rond tijdens onze zoektocht naar een geschikte woning. Coert kwam mee naar de advocaat en Sabrina zorgde voor de oplevering. De zoektocht, aankoop en afhandeling worden “Puur” afgewerkt. Wij kochten op plan en volgden de evolutie van het project mee via foto’s die Rob ons maandelijks doorstuurde. Wij zijn zeer tevreden over hun aanpak en service en genieten volop van ons 2e verblijf! Ook nu kunnen wij nog steeds bij hen terecht met al onze vragen. Vriendelijke groeten, Charlotte en Stefan

Lees meer