CloseMenu
Beoordeling

property_Image
avtar

Kris & Hilde

Een tweede verblijf in Spanje… waarom we kozen voor Puurspanje

De aankoop van ons appartement was een beetje een sprong in het duister, in die zin dat het nog niet gebouwd was toen we tekenden. We hadden enkel een modelappartement gezien en kochten dus op plan. We waren heel erg overtuigd over de ligging van de bouwgrond: een rustige buurt, dicht bij het dorpscentrum, geen hoogbouw, winkels en de zee op wandelafstand.

Na meerdere contacten met de bouwheer en na het aanspreken van een bewoner waren we overtuigd over de keuze van de materialen en de functionaliteit van het appartement.

Van in het begin hebben we geen enkele keer druk ervaren door Puurspanje, een Nederlandstalige makelaar. Eens de beslissing genomen was om met hen in zee te gaan verliep alles volgens afspraak en in een gemoedelijke sfeer: het gesprek in het kantoor, het bekijken van appartementen rekening houdend met onze wensen en binnen ons budget en de samenwerking voor het aankoopproces met de advocaat. Bij alle vragen en/of bedenkingen kregen we een duidelijk antwoord.

Puurspanje stuurde maandelijks foto’s van de voortgang van de bouw zodat we deze vanop afstand toch konden volgen. We merkten dat we begeleid werden door een professioneel team met heel veel kennis en ervaring, gepassioneerd door hun vak. Dit zorgde toch voor veel vertrouwen als je aan zo’n onderneming begint. Ondertussen hebben we al een eerste vakantie achter de rug in onze gloednieuwe “tweede thuis”. Het interieur hebben we zelf ingericht met grotendeels meubels van een plaatselijke meubelzaak. We kijken heel erg tevreden terug op hoe alles verlopen is: het koopcontract, juridische zaken, interieur, internet, verzekeringen, …

Dankzij de hulp van Puurspanje kunnen we nu volop genieten van ons appartement onder de Spaanse zon. Hier kunnen we onze batterijen opladen en genieten van elke minuut.

Wat wil je nog meer?

Deel uw ervaring

Heeft u uw droomwoning met Puurspanje gekocht en wilt u delen hoe u dat heeft ervaren?

Stuur ons dan per e-mail een review of referentie inclusief een leuke foto die we bij de review kunnen plaatsen!

Meer referenties

avtar
Monique Tausch & Rob van Rooijen

Onze eerste kennismaking was op de second home beurs in Utrecht, en het “gevoel” was goed. In het begin van de Corona periode zagen wij ons droom appartement via de nieuwsbrief voorbij komen. Aangezien wij niet naar Spanje konden afreizen, heeft het team van Puurspanje video’s toegestuurd van de omgeving, zodat we een goede indruk kregen. We hebben toen definitief gekozen voor een Penthouse in Marau Beach in Santiago de la Ribera. In juli 2020 konden wij eindelijk naar Spanje afreizen en heeft Rob ons alsnog alle mooie plekjes in de regio laten zien en laten proeven. Wat zijn we toen verwend. Ook zijn we tijdens deze reis naar de notaris geweest waar we de (Nederlands talige) advocaat gemachtigd hebben om voor ons te kunnen tekenen. Vanaf dat moment zijn we totaal ontzorgd. De nieuwbouw startte in oktober 2020 en zou volgens plan april 2022 opgeleverd worden. Maandelijks werden we via foto’s op de hoogte gehouden. Door Corona moesten de keuze momenten on-line plaats vinden. Hoe fijn was het dat Daphne ons via FaceTime de tegel combinaties kon tonen. Uiteindelijk is ons penthouse begin maart 2022 opgeleverd, waarbij we een hartelijk ontvangst van Sabrina kregen. Zij heeft de oplevering voor ons gedaan en de puntjes op de i gezet. Al met al zijn wij super tevreden met de werkwijze van Puurspanje. Wij kunnen nu gaan genieten van al het goede wat Spanje te bieden heeft.

Lees meer
avtar
Maureen & Cor

Ook wij zijn fantastisch geholpen door het team van Puurspanje bij het verwezenlijken van onze Spaanse droom.  Net als velen liepen wij ook al jaren met het idee om een appartement te kopen in Spanje. Toch kwam het er maar niet van omdat we steeds maar weer de bekende beren op de weg zagen staan. Dit veranderde toen we in contact kwamen met Puurspanje. Al onze vragen werden door Daphne beantwoord en zij nam, door haar enthousiasme,  zienderogen ook onze twijfels weg. We hebben de knoop doorgehakt en zijn naar Spanje gevlogen om ons te gaan "oriënteren".  Rob heeft ons vervolgens niet alleen prachtige appartementen laten zien maar heeft ons ook laten kennismaken met de omgeving. De manier hoe hij dit deed verdiend zeker alle lof en menig makelaar kan daar een voorbeeld aan nemen. Dit geldt ook zeker voor Daphne, Sabrina en Coert. Het complete team straalt vertrouwen uit, staat voor je klaar en neemt je alle zorgen uit handen. Hoewel we gingen om te oriënteren liepen ook wij tegen ons paleisje aan.  Bij de aankoop zijn we ook constant begeleidt door Puurspanje.  Wij genieten volop van onze eigen Spaanse droom en kunnen het soms nog steeds niet bevatten dat wij de trotse eigenaren zijn van een heerlijk appartement met een fantastisch uitzicht in Spanje.

Lees meer
avtar
Charlotte & Stefan

Wij hebben ons laten begeleiden door het Familyteam “PUURSPANJE”. Zowel Daphne, Coert, Rob en Sabrina helpen elk op hun specifieke ongedwongen manier met elk hun eigen takenpakket. De preselectie werd vastgelegd door Daphne en Rob reed rond tijdens onze zoektocht naar een geschikte woning. Coert kwam mee naar de advocaat en Sabrina zorgde voor de oplevering. De zoektocht, aankoop en afhandeling worden “Puur” afgewerkt. Wij kochten op plan en volgden de evolutie van het project mee via foto’s die Rob ons maandelijks doorstuurde. Wij zijn zeer tevreden over hun aanpak en service en genieten volop van ons 2e verblijf! Ook nu kunnen wij nog steeds bij hen terecht met al onze vragen. Vriendelijke groeten, Charlotte en Stefan

Lees meer