fbpx
Uitgelichte woningen in Costa Blanca Spanje

Algemene informatie, klimaat en media voor Costa Blanca

Costa-Blanca is een regio aan de mediterrane kust van Spanje, met de nederzettingen langs de kust van de provincie Alicante in de autonome gemeenschap van Valencia. De Costa Blanca wordt jaarlijks bezocht door ongeveer 6 miljoen toeristen. De hoofdstad van het resort is de stad Benidorm met de stranden van Playa de Levante en Playa de Poniente.

Seizoenen in beeld

De gemiddelde luchttemperatuur in de winter in het zuiden van de regio is +19 ° C, in de zomer +31 ° C, respectievelijk watertemperatuur +13 ° C en +30 ° C.

Max / min Regen
Verbergen
Alle maanden
Januari 16° / 6° 15%
Februari 17° / 6° 7%
Maart 20° / 8° 22%
April 22° / 10° 12%
Mei 25° / 14° 9%
Juni 30° / 17° 6%
Juli 33° / 20° 4%
Augustus 33° / 21° 6%
September 29° / 19° 16%
Oktober 25° / 15° 16%
November 20° / 10° 19%
December 17° / 7° 12%

Foto’s

Bezienswaardigheden en dingen om te doen

Stel je voor: 244 km kustlijn met talloze goudgele zandstranden, met landinwaarts kilometerslange boomgaarden met roze-witte amandelbloesems. De Costa Blanca Zuid is al jaren een populair vakantiegebied. Elk jaar oefent de regio een enorme aantrekkingskracht uit op binnen- en buitenlandse toeristen.Toch zijn er nog plekken waar je in alle rust en authenticiteit tussen de natuur en de lokale bevolking leeft.

Huis kopen aan de Costa Blanca Zuid

“De witte kust van Spanje verenigt zandstranden en natuurreservaten.” Verdiep je in een van de mooiste en meest aangename regio’s van Spanje. Dankzij de lage spaarrentes en veelal matige beleggingsresultaten is de aanschaf van een woning in de Costa Blanca Zuid in Spanje interessanter dan ooit.

 

Costa Blanca makelaar

 

Huis kopen aan de Costa Blanca Zuid = Leven onder de zon

Stel je voor: 244 km kustlijn met talloze goudgele zandstranden, met landinwaarts kilometerslange boomgaarden met roze-witte amandelbloesems. De Costa Blanca Zuid is al jaren een populair vakantiegebied. Elk jaar oefent de regio een enorme aantrekkingskracht uit op binnen- en buitenlandse toeristen.

Toch zijn er nog plekken waar je in alle rust en authenticiteit tussen de natuur en de lokale bevolking leeft. Vraag maar aan Puurspanje, de specialist voor Belgen en Nederlanders die een huis willen kopen in Spanje aan de Costa Blanca Zuid.

 

 

Huis kopen aan de Costa Blanca Zuid?

Droom je ervan om een huis te kopen in Spanje aan de Costa Blanca Zuid? Maar houd je niet van massatoerisme? Puurspanje weet raad. Zij wonen al tien jaar in deze regio en kennen elke stad of dorp als hun broekzak. Daarom weten zij als geen ander waar jij de rust en natuur vindt waarnaar je op zoek bent. Maar ook waar je gezellig aan de kust woont zonder grote drukte. Houd je van bergen? Enkele kilometers landinwaarts geniet je van een uitzonderlijk zicht op de zee.

Kortom, de Costa Blanca Zuid is perfect om je permanent te vestigen, als vakantiebestemming én als plek om te overwinteren.

Vier redenen om in de Costa Blanca te wonen

 

Veilig kopen met Puurspanje

 

Droomt u ook al jaren van een 2de verblijf in Spanje, om uw vakantie’s door te brengen? Of wenst u te verhuren? Of kiest voor een combinatie hiervan, een vakantiewoning met verhuurrendement? Dan bent u bij Second Home Expo aan het goede adres.

Aanbod Costa Blanca
  • Droomt u ook al jaren van een 2de verblijf in Spanje

 

Huis kopen aan de Costa Blanca Zuid? Van Torrevieja tot Cartagena

Dorps- of stadsmens? Aan de Costa Blanca Zuid vind je beide. Kies voor de steden Alicante of Elche of ga voor verrassend Cartagena aan de Costa Calida Noord: een culturele trekpleister met een grote marinehaven aan zee, gelegen tussen twee imposante bergen. Of trek naar het charmante Murcia net buiten de Costa Blanca: een hippe universiteitsstad met een overvloed aan authenticiteit.

Moeite met kiezen? Vraag raad aan Puurspanje of maak een zoekprofiel aan.

 

Bel Puurspanje!

Puurspanje begeleidde al honderden Belgen en Nederlanders in hun zoektocht om het perfecte huis te kopen in Spanje aan de Costa Blanca Zuid. Luisteren is hun specialiteit en zij kennen de regio als geen ander. Bovendien maken zij je ook wegwijs in het lokale leven en kies je uit een selectie van betaalbare nieuwbouwwoningen – huizen, villa’s en appartementen – van uitstekende kwaliteit.

Kortom, Puurspanje betekent zorgeloos kopen en jouw droom leven onder de Spaanse zon.

 

Huis kopen in Spanje aan de Costa Blanca? Vind vandaag jouw droomwoning!

Vul nu je zoekprofiel in en ontvang direct ons aanbod op maat.
Of ontdek snel ons aanbod aan huizen, villa’s en appartementen in Zuid-Spanje.

Bekijk twee video’s van Vlaanderen Vakantieland op Een:

PUURSPANJE INFODAGEN
Kopen met gezond verstand in Spanje
DOWNLOAD UW GRATIS TICKET
6 & 7 NOVEMBER IN GILZE