CloseMenu
Costa Blanca REGIO

Huis kopen Ciudad Quesada?

Ciudad Quesada is een urbanisatie van de gemeente Rojales, gelegen op circa 8 kilometer van de stranden van de Middellandse Zee.

regio

Woningen in Ciudad Quesada

Wonen in Cuidad Quesada

Ciudad Quesada is gebouwd op een heuvel, waardoor er op veel plekken van panoramische uitzichten genoten kan worden. Zowel in Cuidad Quesada als de omliggende dopren, Benijofar en Rojales vindt u allerlei soorten winkels, restaurants en cafés.

In Benijófar zijn ook een aantal Nederlandse winkels gevestigd waaronder een slager, bakker, snackbar, supermarkt en een modewinkel.De golfliefhebber kan zich uitleven op de golfbaan La Marquesa.

Voor, tijdens en na de aankoop zijn wij u graag van dienst voor al uw vragen.

quesada-big.jpg

Woningaanbod op maat?

Maak een zoekprofiel aan en wij zorgen dat u binnen enkele dagen een top 5 woningen toegestuurd krijgt. Volledig afgestemd op uw wensen en voorkeuren.


Eten en drinken

Hieronder vindt u enkele voorstellen van horecagelegenheden in dit dorp. Als u opmerkingen of aanvullingen hierop heeft horen wij dit natuurlijk graag!

Meer over Ciudad Quesada

terreros.jpg.webp

Denkt u erover om te gaan wonen in Zuid-Spanje, dan kan Puurspanje u uitstekend van dienst zijn. Wij kennen de regio rond Ciudad Quesada als geen ander. En we weten exact welke dorpen wel en welke juist niet geschikt zijn voor een permanent verblijf. Wij kennen unieke projecten en de beste huizen van de streek.

Voor, tijdens en na de aankoop zijn wij u graag van dienst voor al uw vragen.

terreros-2.jpg.webp

BIJZONDERE PLEKJES

Andere dorpen en steden

Het team van Puurspanje

Puurspanje is een familiebedrijf dat er alles aan doet om ervoor te zorgen dat u uw droomhuis in Spanje vindt. We zijn meer dan een makelaar, want onze service stopt niet bij de aankoop van uw nieuwe huis. We regelen alles: van het koopcontract tot de verzekeringen. Maar ook als u bijvoorbeeld hulp nodig heeft bij het aanvragen van een Spaanse bankrekening of een goede tandarts of dokter zoekt in de regio. U kunt altijd bij ons terecht!