fbpx

La Manga Club

Bekijk op kaart

La Manga Club is een van Europa’s mooiste vakantie- en sportresorts!

Het resort is gelegen in een bevoorrechte omgeving omringd door natuurparken en ongerepte stranden en biedt het hele jaar door luxe, recreatie en sport. Het resort beslaat een oppervlakte van 5,6 km² en biedt een exclusief 5 sterrenhotel, eersteklas professionele sportfaciliteiten en diverse specialiteitenrestaurants, ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar uitzonderlijke rust, veiligheid en privacy, in combinatie met een voortreffelijke service.
Sinds de opening in 1972 heeft La Manga Club vele vakantiegangers en sportteams aangetrokken door hun uitstekende faciliteiten.
Zoals:
een vijfsterrenhotel
een viersterren appartement-hotel
drie golfbanen
28 tennisbanen
8 voetbalvelden
Wellnesscentrum van 2000 m²

Dit alles heeft het resort al talloze internationale onderscheidingen bezorgt.

WONEN OP LA MANGA CLUB

Denkt u erover om te gaan wonen in Zuid-Spanje, dan kan Puurspanje u uitstekend van dienst zijn. Wij kennen de regio rond de Mar Menor als geen ander. En we weten exact welke dorpen wel en welke juist niet geschikt zijn voor een permanent verblijf. Wij kennen unieke projecten en de beste huizen van de streek.

Voor, tijdens en na de aankoop zijn wij u graag van dienst voor al uw vragen.

  • Heerlijk klimaat
  • Prachtige stranden
  • Authentieke dorpen

Eten en drinken

Hieronder vindt u enkele voorstellen van horecagelegenheden in dit dorp. Als u opmerkingen of aanvullingen hierop heeft horen wij dit natuurlijk graag!

dorpen_la_manga_club-restaurants_org
Lees meer
banner_dorpen_la_manga_club-2

DORPEN IN DE BUURT

Onderstaand enkele dorpen in de directe omgeving.