CloseMenu
Costa Cálida REGIO

Huis kopen Santiago de la Ribera?

Santiago de la Ribera telt maar liefst 4 kilometer prachtige zandstranden. In korte tijd werd Santiago de la Ribera een zomerverblijf voor de inwoners van het gebied en de stad Murcia, en werden er prachtige villa’s aan de oever van de Mar Menor gebouwd. Het lange zandstrand met bijbehorende boulevard gaat naadloos over in die van lo Pagan en San Pedro del Pinatar.

regio

Woningen in Santiago de la Ribera

Wonen In Santiago De La Ribera

Langs de boulevard vindt u tal van authentieke Spaanse barretjes en restaurants, maar ook speeltuintjes en watersportscholen. Vanuit Santiago de la Ribera kunt u een overtocht per boot maken naar La Manga del Mar Menor. Verder huisvest Santiago de la Ribera de “Academia General del Aire” een militaire academie voor de Spaanse luchtmacht.

Voor, tijdens en na de aankoop zijn wij u graag van dienst voor al uw vragen

banner_dorpen_santiago_de_la_ribera-2-1.jpg

Woningaanbod op maat?

Maak een zoekprofiel door uw woonwensen en favoriete Spaanse regio aan ons door te geven. We zorgen ervoor dat u binnen een paar dagen een top 5 met woningen toegestuurd krijgt die volledig passen bij uw wensen en behoeften.


Meer over Santiago De La Ribera

dorpen_santiago_de_la_ribera-1-1.jpg

Denkt u erover om te gaan wonen in Zuid-Spanje, dan kan Puurspanje u uitstekend van dienst zijn. Wij kennen de regio rond Santiago de la Ribera als geen ander. En we weten exact welke dorpen wel en welke juist niet geschikt zijn voor een permanent verblijf. Wij kennen unieke projecten en de beste huizen van de streek.

Voor, tijdens en na de aankoop zijn wij u graag van dienst voor al uw vragen

dorpen_santiago_de_la_ribera-3-1.jpg

BIJZONDERE PLEKJES

Andere dorpen en steden

Het team van Puurspanje

Puurspanje is een familiebedrijf dat er alles aan doet om ervoor te zorgen dat u uw droomhuis in Spanje vindt. We zijn meer dan een makelaar, want onze service stopt niet bij de aankoop van uw nieuwe huis. We regelen alles: van het koopcontract tot de verzekeringen. Maar ook als u bijvoorbeeld hulp nodig heeft bij het aanvragen van een Spaanse bankrekening of een goede tandarts of dokter zoekt in de regio. U kunt altijd bij ons terecht!