CloseMenu
Costa Blanca REGIO

Huis kopen Torre de la Horadada?

Torre de la Horadada is gelegen aan de stranden van de Middellandse Zee.

Het dorp behoort tot de gemeente Pilar de la Horadada en telt ongeveer 2.000 inwoners.

regio

Woningen in Torre de la Horadada

Wonen In Torre De La Horadada

De naam komt van de oude wachttoren, “Torre Horadada”, die direct aan de kust is gelegen. Tijdens de herovering van Spanje werden er tal van dit soort torens langs de kust gebouwd. Deze moesten bescherming bieden tegens indringers vanuit de Middellandse Zee. Één van deze torens is “Torre Horadada”. De toren dankt zijn naam aan het centrale gat dat van boven tot onder geboord (horadar) is en communicatie tussen de verschillende verdiepingen mogelijk maakt.

Het dorp heeft twee pleinen die omgeven zijn door winkels en restaurants. Aan de kust is er een wandel- en fietspromenade waaraan een aantal terrassen zijn gelegen. Vanaf hier heeft u een prachtig zicht over de Middellandse Zee en het haventje van Torre met meer dan 500 ligplaatsen.

Voor, tijdens en na de aankoop zijn wij u graag van dienst voor al uw vragen

banner_dorpen_torre_de_la_horadada-2-1.jpg

Woningaanbod op maat?

Maak een zoekprofiel aan en wij zorgen dat u binnen enkele dagen een top 5 woningen toegestuurd krijgt. Volledig afgestemd op uw wensen en voorkeuren.


Eten en drinken

Hieronder vindt u enkele voorstellen van horecagelegenheden in dit dorp. Als u opmerkingen of aanvullingen hierop heeft horen wij dit natuurlijk graag!

Meer over Torre de la Horadada

dorpen_torre_de_la_horadada-1-1.jpg

Denkt u erover om te gaan wonen in Zuid-Spanje, dan kan Puurspanje u uitstekend van dienst zijn. Wij kennen de regio rond Torre de la Horadada als geen ander. En we weten exact welke dorpen wel en welke juist niet geschikt zijn voor een permanent verblijf. Wij kennen unieke projecten en de beste huizen van de streek.

Voor, tijdens en na de aankoop zijn wij u graag van dienst voor al uw vragen

dorpen_torre_de_la_horadada-2-1.jpg

BIJZONDERE PLEKJES

Andere dorpen en steden

Het team van Puurspanje

Puurspanje is een familiebedrijf dat er alles aan doet om ervoor te zorgen dat u uw droomhuis in Spanje vindt. We zijn meer dan een makelaar, want onze service stopt niet bij de aankoop van uw nieuwe huis. We regelen alles: van het koopcontract tot de verzekeringen. Maar ook als u bijvoorbeeld hulp nodig heeft bij het aanvragen van een Spaanse bankrekening of een goede tandarts of dokter zoekt in de regio. U kunt altijd bij ons terecht!