fbpx

Mar Menor Golf

Dit luxe resort biedt vele services en diensten en is gelegen op ongeveer 5 kilometer van de gezellige badplaats Los Alcázares.


  Mar Menor Golf, Murcia, Spain

Wonen In Mar Menor Golf

Aan de korte nabijheid van de Mar Menor dankt dit resort haar naam. Ook op de golfbaan speelt water een belangrijke rol in de vorm van hindernissen, dit dankzij het uitdagende ontwerp van golflegende Jack Nicklaus. Met een lengte van 6153 meter biedt deze par 72 een attractieve mogelijkheid van zowel de startende als gevorderde speler. Het prachtige resort is niet alleen voor golfers, maar ook voor degenen die van de warmte van de zon genieten in een ontspannen sfeer. Het 5 sterren Caleia hotel is uitgerust met een groot wellness centrum. Tevens bevinden zich op het resort meer dan 8 restaurants en bars, sportvoorzieningen, gezamenlijke zwembaden en een supermarkt.


Voor, tijdens en na de aankoop zijn wij u graag van dienst voor al uw vragen


Eten en drinken

Hieronder vindt u enkele voorstellen van horecagelegenheden in dit dorp. Als u opmerkingen of aanvullingen hierop heeft horen wij dit natuurlijk graag!


Meer over Mar Menor Golf


Denkt u erover om te gaan wonen in Zuid-Spanje, dan kan Puurspanje u uitstekend van dienst zijn. Wij kennen de regio rond Mar Menor Golf als geen ander. En we weten exact welke dorpen wel en welke juist niet geschikt zijn voor een permanent verblijf. Wij kennen unieke projecten en de beste huizen van de streek.

Voor, tijdens en na de aankoop zijn wij u graag van dienst voor al uw vragen


Andere plaatsen in de buurt

De Costa Calida is rijk aan talloze sfeervolle, authentieke dorpen en steden.