fbpx

Mar Menor Golf

Bekijk op kaart

Dit luxe resort ligt ongeveer op 5 km van de gezellige badplaats Los Alc√°zares.

Aan de korte nabijheid van de Mar Menor dankt dit resort haar naam. Ook op de baan zelf speelt water een belangrijke rol in de vorm van hindernissen, dit dankzij het uitdagende ontwerp van golflegende Jack Nicklaus. Met een lengte van 6153 biedt deze par 72 een attractieve mogelijkheid van zowel de startende als gevorderde speler. Het prachtige resort is niet alleen voor golfers, maar ook voor degenen die van de warmte van de zon genieten in een ontspannen sfeer. Het 5 sterren intercontinental hotel is uitgerust met een groot wellness centrum. Tevens bevinden zich op het resort meer dan 8 restaurants en bars, sportvoorzieningen, gezamenlijke zwembaden en een supermarkt.

WONEN OP MAR MENOR GOLF

Denkt u erover om te gaan wonen in Zuid-Spanje, dan kan Puurspanje u uitstekend van dienst zijn. Wij kennen de regio rond de Mar Menor als geen ander. En we weten exact welke dorpen wel en welke juist niet geschikt zijn voor een permanent verblijf. Wij kennen unieke projecten en de beste huizen van de streek.

Voor, tijdens en na de aankoop zijn wij u graag van dienst voor al uw vragen.

  • Heerlijk klimaat
  • Prachtige stranden
  • Authentieke dorpen

Eten en drinken

Hieronder vindt u enkele voorstellen van horecagelegenheden in dit dorp. Als u opmerkingen of aanvullingen hierop heeft horen wij dit natuurlijk graag!

dorpen_mar_menor_golf-restaurants
Lees meer
banner_dorpen_mar_menor_golf-2

DORPEN IN DE BUURT

Onderstaand enkele dorpen in de directe omgeving.