fbpx

Nieuwbouw villa Spanje

NIEUWBOUW IN SPANJE TE KOOP!

Maak je droom waar met een nieuwbouw villa in Spanje aan de Costa Blanca

NIEUWBOUW SPANJE TE KOOP BIJ PUURSPANJE

Wij willen dat je meteen kunt genieten. Daarom verkoopt Puurspanje alleen nieuwbouw in Spanje. Vergeet torenhoge renovatiekosten of lang aanslepende verbouwingswerken. Jij bent zeker van kwaliteit, want alles is nieuw. En je bent voor jaren gerust. Bovendien kun je jouw huis helemaal op maat van je leven laten inrichten: extra logeerkamer voor de familie, ruim privé-zwembad, minder trappen, … Alles kan! Maak je keuze uit onze toplocaties voor nieuwbouw aan de Costa Blanca. Waar hou jij van: een rustige of levendige buurt, dichtbij het strand of liever wat verderop, … Jij beslist! Nieuwbouw villa Spanje    

NIEUWBOUW VILLA IN SPANJE TE KOOP AAN DE COSTA BLANCA: VANAF 189.000 EURO

Een nieuwbouw in Spanje is goedkoper dan je denkt. Je hebt al een appartement vanaf 120.000 euro, een huis vanaf 155.000 euro en een nieuwbouw villa vanaf 189.000 euro. Deze vastgoedprijzen liggen een pak lager dan in Nederland of België. Dat betekent dat je in Spanje het leven van je dromen kunt leiden voor een fractie van de prijs. Het leven in Spanje – tussen de lokale bevolking – is op elk vlak veel goedkoper dan in België of Nederland. Daardoor kun je een versnelling lager schakelen en heerlijk genieten van jouw nieuwe leven onder de zon.  

NIEUWBOUW IN SPANJE TE KOOP VAN ONZE VASTE BOUWPARTNERS

Wij werken al jaren samen met dezelfde betrouwbare bouwpartners. Zij staan garant voor topkwaliteit. En dankzij dagelijks overleg volgen wij jouw bouwproject van a tot z op. Bovendien krijg je een uitstekende prijs/kwaliteit: kwalitatief hoogstaande materialen tegen de beste prijs. En vergeet risico’s: jij geniet van een waterdichte bankgarantie. Dat betekent dat jouw betaling veilig geparkeerd staat op een geblokkeerde rekening tot de oplevering van jouw droomhuis in Spanje aan de Costa Blanca Zuid. Pas daarna stort de bank jouw betaling door. Veiliger kan niet!  

NIEUWBOUW VILLA IN SPANJE? VIND VANDAAG JOUW DROOMWONING

Vul nu je zoekprofiel in en ontvang direct ons aanbod op maat. Of ontdek snel ons aanbod aan huizenvilla’s en appartementen in Spanje.

HUIS KOPEN IN SPANJE?
VERTROUW OP PUURSPANJE

Wat weerhoudt jou ervan om voluit voor je droom te gaan en een huis in Spanje te kopen? Voor de prijs moet je het niet laten. Je hebt al een appartement vanaf 120.000 euro, een huis vanaf 155.000 euro en een villa vanaf 189.000 euro. Huis kopen in Spanje? Reken op Puurspanje.

Een huis kopen in Spanje doe je met Puurspanje! Puurspanje is een betrouwbaar familiebedrijf: “Wij kunnen ons perfect inleven in jouw wensen en verwachtingen, want wij putten uit meer dan 10 jaar ervaring”.

Wij weten bovendien heel goed waarover wij praten. Vraag maar aan de honderden klanten uit België en Nederland die wij sinds 2005 hebben geholpen om een huis in Spanje te kopen.

  • Een nieuw leven onder de zon?
  • Je eigen vakantieplek op twee uurtjes vliegen?
  • Een slimme vastgoedinvestering in vakantieland Spanje?